Емануела е пиела антидепресанти в началото на кариерата си, призна

...
Емануела е пиела антидепресанти в началото на кариерата си, призна
Коментари Харесай

Известните също плачат: Тежки дни за Емануела, лекувала се о...

Емануела е пиела антидепресанти при започване на кариерата си, призна тя наскоро в онлайн предаването на Миглена Ангелова „ Искрено и лично”. Певицата прибягнала до лекарства за утешение на нервната си система при започване на кариерата си.

Месеци след първите си песни и участия хитовата изпълнителка, която започва музикалния си път в „ Ара” през 2006 г, срещнала компликации с новия си метод на живот. Не си доспивала, непрекъснато се чувствала изтощена и уплашена.

„ Защото или избираш да си работеща певица, или избираш да си известна и да се омъжиш за някой и да си стоиш у дома. Аз избрах да съм работеща… Много бях изнервена и нямаше по какъв начин. Трябваше да пия антидепресанти, тъй като нервната ми система не устояваше. Получавах припадъци, претупвания… Като не спиш, тялото ти стартира да не устоя, и душeвността също”, показа Емануела, която този ноември ще посрещне 40-тия си рожден ден. Певицата напомни, че при започване на кариерата си била сама, разчитала единствено на продуцентската компания, с която работела. „ Нямах тил, нямах мъж до себе си”, сподели тя.

Както е известно, фолкдивата, която неотдавна показа новия си шлагер „ В непознатите легла”, към този момент бе станала майка за първи път. Емилия, както е рожденото й име, ражда дребния си наследник преди да започва музикалната си кариера. Забременяла на 17 години и половина, Емануела се разделя с бащата на дребния си наследник малко по-късно. Тя съумява да се грижи за сина си и да гради музикална кариера. През 2015 година става майка за повторно, ражда втория си наследник Димитър. Баща му е най-големият наследник на предприемача Динко Динев – Димитър. Певицата също къса с него, малко откакто двамата стават родители, написа „ Уикенд “.

Връщайки се към началото на кариерата си, Емануела признава, че не й било елементарно да свикне, само че с времето се справила. „ Имаше половин година, в която пиех антидепресанти, с цел да успокоя тялото си, нервната си система и стопирах. Свиква се в един момент”, усмихва се тя. Певицата полагала старания да е ведра на участията си, въпреки да имало моменти, в които нямала никакво въодушевление за ваучър. „ Имало е случаи, в които на сцената съм плакала, до момента в който се усмихвам”, призна тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР