Емануела e една от най-популярните ни фолк певици, но не

...
Емануела e една от най-популярните ни фолк певици, но не
Коментари Харесай

Емануела в откровена изповед: Елвиса ми беше верен само през първите 2 години! Той направи връзката ни токсична, а го мислех за мъжа на живота ми

Емануела e една от най-популярните ни фолк певици, само че не кариерата й е тематика №1 на изявлението, което направихме с нея преди броени дни. С красивата изпълнителка си поговорихме най-много за някогашния й другар Мартин Николов, който тази есен е огромна звезда в праймтайма на Нова. Бизнесменът и плейбой с прякор Елвиса се откроява измежду останалите участници в „ Игри на волята ” и нищо чудно да победи в риалитито.
 

Има ли сега Емануела мъж до себе си и затоплила ли е връзките с бащата на дребния си наследник – Димитър от милионерския клан Диневи? Защо е боядисала черната си коса руса и какви грижи поставя, с цел да е постоянно блестяща на сцената, а и отвън нея? Това са част от другите въпроси, които кореспондент на „ Уикенд “ зададе на пеещата красавица и на които получи откровени отговори.

- Емануела, стискате ли палци на някогашния ви Мартин Елвиса в „ Игри на волята ”? Фаворит ли ви е за победител?

 

- Да, несъмнено, че му притискам палци. Все отново аз съм лобирала за него, смятайки, че ще се оправи. Казах, че е доста добър състезател и ще се показа ужасно. Защо да не го поддържам? Та нали самата аз желаех и настоявах той да взе участие в шоуто. Моника и Цецо също ми бяха любимци, само че отпаднаха. Най-сериозният конкурент на Мартин е Виолета. Много ми харесва по какъв начин тя ги нервира. Интересен ми е конфликтът сред нейния темперамент и този на Мартин.

- Мартин изненадва ли ви с нещо в предаването?

 

- Познавам го чудесно и съм наясно по какъв начин манипулира. Знам по какъв начин си е играл с мен, страховит е за такива неща. Като цяло обществената му игра в предаването е доста добра, само че и на много от физическите тествания се показва сполучливо.

- Ядосахте ли се, че описа във визитката си за токсичните ви връзки?

- Не. Реално той направи нашата връзка токсична. Мартин е доста комплициран темперамент. Имаше миг, в който го мислех за мъжа на живота ми, само че действителността се оказа друга. Много повече са разочарованията ми от него, в сравнение с хубавите моменти сред нас.

- Какви ще са връзките ви с Мартин отсега нататък?

- Преди да влезе в „ Игри на волята ”, се разделихме. Сложно ми е да отговоря какви ще бъдат нашите връзки в бъдеще. Винаги сме били и другари и може в някакъв миг още веднъж да се стигне до такава степен. Времето ще покаже.

 

- Била сте споделила, че Мартин е секс господ, само че няма да се съберете отново...

- Подобно нещо не съм казвала. Дори да е секс господ, или да не е, няма да потегли да разясня сходно нещо. Интимния си живот не бих извадила на показ. Излизат всякакви изявления, поставят ми се в устата думи, които в никакъв случай не съм изричала. Дали ще се съберем с Мартин още веднъж, единствено и само времето ще покаже. Не виждам нищо неприятно да си останем другари. Възможно е присъединяване му в „ Игри на волята ” да го е трансформирало и да е станал по-смирен.

- Наскоро излезе видеоклип, от който е видно, че сте много близки двамата с Мартин и след края на фотосите за „ Игри на волята ”...

- Клипчето е остаряло. Снимано е, когато към момента бяхме дружно с Мартин. С днешна дата не е настоящо

- Колко време продължи връзката ви?

- Шест години сме били дружно. Време, през което сме се разделяли, събирали... Разделите ни бяха, тъй като той си търсеше оправдания да може да излиза.

- Изневери ли са повода за разделите ви?

 

- Да, това е повода да се разделяме. Знам за доста негови изневери. Първите две години Мартин беше доста добър и готин, само че след това стана друг. Възможно е по време на пандемията и изолацията и аз да съм се трансформирала, само че несъмнено по-късно той нямаше нищо общо с мъжа от началото на връзката ни. Нещата бяха на приливи и отливи. Раздели, събирания и така нататък

- Много ли ви нарани Мартин?

- Наранявал - не, той ме предаваше. Изневеряваше ми. Мъжът би трябвало да стои зад жена си, да я закриля и тя да може да разчита на него. Това нещо той не го правеше след втората ни година, а започнаха и изневерите му.

- Мартин е професионален покер състезател. Научи ли ви да играете и вие?

 

- Не. Не желая да се занимавам с такива неща. За мен това си е хазарт. Плюс това покерът е доста изнервяща игра, в която би трябвало да имаш самообладание и да изчакваш. Аз съм привикнала да получавам това, което желая, в този момент, на момента.

- Споделяла сте, че попадате все на несъответствуващи мъже...

 

- Аз си ги предпочитам такива, не считам да упреквам за това мъжете в живота си. Явно множеството от тях не могат да одобряват обстоятелството, че съм изцяло независима жена. Стигнах до извода, че би трябвало да имам до себе си по-силен от мен сътрудник, човек, към който да изпитвам огромен почит.

- Появи ли се към този момент различен мъж в живота ви?

 

- В моя живот постоянно има двама мъже – синовете ми. Опирам се на приятелите и фамилията ми. Мъж, на който да разгадавам, който да ми е тил и да ме кара да се усещам жена, няма и не е имало от много години. Толкова доста работя, че във връзките ми в един миг сътрудникът ми стартира да ме приема като по-силната част. Това не е окей. Жената би трябвало да се обляга на мъжа, да има неговата опора. А не да е противоположното. Мъж, на който аз да се опра, не съм имала.

- Затоплиха ли се връзките ви с бащата на дребния ви наследник - Димитър? Имате ли към момента несъгласия за детето?

 

- Имаме правосъдно съглашение, само че това е просто условност. Като цяло сме се разбрали с таткото на Митко детето единствено да взема решение при кой от двама ни желае да стои и за какъв брой време. Синът ни през лятото беше при баба си, при мен и при татко си. Редовно ми се заплаща и издръжката в размер на 250 лв..

- Синовете ви по какъв начин са?

 

 

- Големият наследник работи и учи в УНСС. Малкият – Димитър, е втори клас. Предпочитам да не приказвам повече за децата си.

- През лятото остана ли ви време за отмора?

- Не ми остана никакво време за отмора. Ангажирана бях през цялото лято. Старая се да върша хубави планове – песни и клипове. Разболях се на 3 август и цялостен месец работих болна. Хвана ме грип, изпих три антибиотика.

- Имате ли някакви заеми за погашение?

 

- В момента не. С хонорара от „ Биг Брадър ” си изплатих ипотечния заем. В момента имам единствено едно жилище, за което съм се издължила изцяло. Карам джип, който също е изплатен. Не дължа на никого нищо.

- На 8 ноември ставате на 42 години. Ще празнувате ли? Чувствате ли се изменена с напредването на възрастта?

- В Уикипедия е сбъркана годината ми на раждане. На 8 ноември ще навърша 39 години, а не 42. Не съм доста сигурна, че този път ще чествам. По-скоро ще си измисля нещо единствено за мен и няколко мои доста близки другари. С напредването на възрастта все по-рядко върша взаимни отстъпки със себе си. Вече не ми се върви по нощни заведения за развлечение - в свободното си време ги заобикалям.

- Защо се боядисахте руса?

- Естественият цвят на косата ми е рус и с цел да подкрепям тъмната коса, ми се постановяваше да вървя през 20 дни на коафьор. Много ненавиждам да си протоколирам часове и да увисвам в салоните за хубост. При положителните коафьори няма по какъв начин да не се чака, защото са затрупани с работа. Това ме изнервяше и натоварваше. Реших да си боядисам косата руса, по-лесно е да я подкрепям.

- Спортувате ли? Спазвате ли диета?

 

- Не спортувам доста, само че пък не хапвам бял самун и захар. Напоследък похапвам постоянно, само че поемам дребни количества храна. Преди време имах проблеми с хормоните и от 56 кг станах на 64. В продължение на половин година ядях по една зелена салата с риба звук и все пак не успявах да отслабна. След това за два месеца се подложих на строга диета и съумях да смъква непотребните 8 кг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР