Емануел Луканов върна Етър в efbet Лига, но не е

...
Емануел Луканов върна Етър в efbet Лига, но не е
Коментари Харесай

Италианци имат мераци към треньора на Етър

Емануел Луканов върна Етър в efbet Лига, само че не е ясно дали ще продължи да води тима. Специалистът не може да се оплаче от липса на предложения сега, а осведомени настояват, че е имал и три оферти от чужбина. Едната от тях била от Италия и е много сериозна, научи „ Мач Телеграф “.

Договорът на Луканов с „ виолетовите “ изтича на 15 юни, а Етър към този момент води диалози с треньора, само че на този стадий няма нищо съответно от страна на „ болярите “.

Луканов поддържа положителни връзки в Италия, където има опит като футболист. По време на кариерата си той е играл за Перголетезе, Киари, Кастелана и Нуова Веролесе, където е оставил отлични усещания с изявите си. У нас Луканов е бил помощник-треньор в Черно море и Берое. При „ моряците “ той работи в продължение на девет години като в този интервал асистира на Стефан Генов, Никола Спасов, Адалберт Зафиров и Георги Иванов.

Има опит и в чужбина. Луканов два пъти е асистент на Ивайло Петев. Първо в Ал Кадасия от Саудитска Арабия, а по-късно и в полския Ягелония.

Той пое Етър през предходната година и съумя да завоюва промоция от първия си опит. Близки до него настояват, че избира да остане в родния си град и да води „ болярите “ в  елита. „ Тук му е сърцето “, настояват те. В последна сметка обаче и управлението на Етър би трябвало да покаже, че прави оценка напъните му.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР