eMAG се е подготвял повече от 6 месеца за Black

...
eMAG се е подготвял повече от 6 месеца за Black
Коментари Харесай

eMAG подготвил 350 000 продукта за Black Fiday


eMAG се е подготвял повече от 6 месеца за Black Friday на 20 ноември
(графика: eMAG)

Тази година Black Friday на eMAG ще бъде на 20 ноември, с готови над 350 000 продукта на склад в разнообразни категории и спомагателни 185 000 предложения от 1000 сътрудници на платформата, оповестиха от онлайн магазина .

Подготовката за Черния петък е почнала преди повече от 6 месеца, с цел да бъдат обезпечени стотици хиляди определени предложения на склад. „ Работим интензивно с нашите снабдители, сътрудници и с куриерските компании и направихме спомагателни вложения в цялата логистична верига, с цел да сме подготвени за 20 ноември ”, съобщи Андрей Попеску, шеф на eMAG България.

е направил съществени вложения в сървъри, облачни и хостинг услуги и развойна активност. Тази година за клиентите ще бъдат разполагаем над 2000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи), както и новият шоурум на компанията в София, открит през септември. Куриерските компании и Български пощи също са вложили в подготовката за събитието и поръчките би трябвало да бъдат доставени до 1 декември.

Офертите на eMAG за Black Friday тази година включват:

Както нормално, Black Friday на eMAG ще включва и специфични оферти, които се оферират извънредно за акцията от Marketplace сътрудници на платформата. Тази година главното нарастване е в категориите здраве и хубост и злато и бижута. На платформата дебютират и специфични предложения за изкуство, телекомуникационни и застрахователни услуги.

Ето и някои от извънредните оферти на eMAG за Black Friday 2020:

За бързо поръчване на Black Friday онлайн магазинът предлага на клиентите да конфигурират мобилното приложение на eMAG и да задействат известията, с цел да схванат по кое време стартира, както и да запазят място за доставка, с цел да могат по-удобно и бързо да вземат поръчките си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР