Ема Уотсън излезе от светлината на прожекторите, за да може

...
Ема Уотсън излезе от светлината на прожекторите, за да може
Коментари Харесай

Ема Уотсън обяснява защо е „толкова щастлива“, че се е оттеглила от светлината на прожекторите

Ема Уотсън излезе от светлината на прожекторите, с цел да може да получи повече независимост в живота си – и споделя, че не може да бъде по-щастлива за нея решение.

Феновете не видяха доста 33-годишната пред камера с последния й филм Малки дами, пуснат през 2019 година По време на времето си отвън светлината на прожекторите тя сътвори малко джин, сърфира и даже стартира женски екологичен капиталов фонд. Тя споделя, че е било добре прекарано време, откакто е намерила популярност като малко дете във франчайза за Хари Потър.

Ема, която също режисира реклама на Prada и приключи магистърска степен по креативно писане по време на почивката си, сподели на почитателите в обществените медии това лято, че е „ научила повече за любовта и това да бъдеш жена “ през последната година. Сега тя приказва по-задълбочено за това за какво трябваше да отдели малко време.

Говорейки с английския Vogue за избора си, тя сподели: „ Тъй като съм в кариера, която се движи доста бързо, решението да отделя време, с цел да направя т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР