Ема Томпсън е преминала през феноменални трансформации на екрана. Играела

...
Ема Томпсън е преминала през феноменални трансформации на екрана. Играела
Коментари Харесай

Ема Томпсън и предизвикателството да е гола на екран на 63 г. 


Ема Томпсън е минала през феноменални трансформации на екрана. Играела е излъгана брачна половинка в „Наистина любов“, била е героиня на Джейн Остин в „Разум и чувства“. Била е бавачката Макфий, била е и майката на Круела де Вил.

Но за актрисата най-голямото предизвикателство е било да се разголи пред камера на 63 година за последния ѝ кино план Good Luck to You, Leo Grande.

Във кино лентата Томпсън е в ролята на Нанси – неотдавна овдовяла някогашна религиозна учителка, която в никакъв случай през живота си не е изпитвала оргазъм. Доскоро отдадената брачна половинка и майка съжалява за живота, който е пропуснала да има, и за подвластните, постоянно нуждаещи се от нея деца, които е отгледала.

Като реванш за всички пропуснати благоприятни условия Нанси взема решение да наеме мъжка продажница, който да ѝ донесе физическото наслаждение, за което от дълго време жадува.

„Тя прекрачва всички граници, които сама си е поставяла през годините. Да, прави нещо доста извънредно, самоуверено и революционно. Но е късметлийка, тъй като избира човек, който се оказва интелигентен и с инстинкти да разбере чисто човешкото ѝ състояние“, разказва Томпсън героинята си пред „Ню Йорк Таймс“.

За ролята на Нанси обаче на Томпсън ѝ се наложило да показва освен огромния обсег на качествата ѝ да предава непознатите страсти, а и да покаже тялото си. Във кино лентата има сцена, в който героинята смъква халата си и оглежда изцяло голото си тяло пред огледалото.

Изпълнението на този фрагмент от Good Luck to You, Leo Grande е най-трудното, което Ема Томпсън е трябвало да направи, споделя сама тя.

Работила в промишленост, която цени единствено извънредно слабите дами, актрисата счита, че има тялото, което не заслужава да се демонстрира.

„Нищо не се е трансформирало в ужасните условия, които се слагат пред дамите – и в действителния свят, и в актьорството. Правилото, че би трябвало да си слаб, към момента е същото и даже я някои връзки, считам, че е станало по-лошо“, споделя Томпсън.

И въпреки всичко тя се съгласява да смъкна облеклата си за Good Luck to You, Leo Grande. Отчасти поради голите подготовки, проведени от режисьора на кино лентата Софи Хайд, и частично, тъй като е вярвала, че в случай че не го направи, ще помогне за трайността на рамката за съвършено тяло, която промишлеността продължава да прокарва, оповестява webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР