Ема Стоун наистина влиза в образ достоверно, докато работи с

...
Ема Стоун наистина влиза в образ достоверно, докато работи с
Коментари Харесай

Защо Уилям Дефо накара Ема Стоун да му удари 20 шамара за сцена във филм

Ема Стоун в действителност влиза в облик правдиво, до момента в който работи с Уилям Дефо - по негово гледище!

Актьорите и Йоргос Лантимос, който режисира Стоун и Дефо в идния му филм " And ", описаха за общата им работа пред " The New York Times ".

Според " Times " във кино лентата има сцена, в която героинята на 34-годишната Ема Стоун, удря пестник на Дефо, отвън обсега на камерата, само че Дефо е предиздвикал неговата колежка да го удари в действителност и напълно действително към 20 пъти, с цел да направи действието по-правдоподобно.

Ема Стоун също по този начин разказа какъв вид артист е 67-годишният ѝ сътрудник.  " Много артисти имат този метод " Погледни ме, гледай към мен ", само че той е противоположното на това ", описа тя, след което следва да си намерения, че той е от вида артисти плеймейкъри, които са гениални, само че не държат да да огромни звезди и да обират лаврите. 

 

Подробностите към сюжета на " And " към момента се пазят в загадка, но се знае, че във кино лентата, чиито фотоси завършиха в Ню Орлиънс, ще вземат участие също Джеси Племънс, Джо Алуин, Маргарет Куали и Хонг Чау.

Лантимос, Стоун и Алвин преди този момент работеха дружно във кино лентата от 2018 година " Фаворитката ", който беше номиниран за 10 Оскара. Тогава Оливия Колман завоюва статуетката за най-хубава актриса за осъществяването си като кралица Ана, до момента в който Стоун и Рейчъл Уайз получиха номинации за най-хубава поддържаща актриса.

Гръцкият режисьор е прочут и с филмите " The Lobster " от 2015 година и " The Killing of a Sacred Deer " от 2017 година Колин Фарел взе участие и в двата кино лентата, а във втория дружно с Бари Коган, с който работят в " Баншите от Инишерин ", и в този момент и двамата са номинирани за Оскари в разнообразни категории. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР