Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се

...
Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се
Коментари Харесай

Радукану: Изцяло отдадена съм на тениса, но медиите създават измамно впечатление

Ема Радукану се радва на голяма известност, откакто се трансформира в първата тенисистка, спечелила купа от Големия шлем, тръгвайки от квалификациите. Това донесе на британката сериозна популярност и тя единствено за няколко седмици си завоюва звезден статут в тенис обществеността и се снабди с един куп рекламни контракти.

Тийнейджърката обаче рано е трябвало да се конфликта и с негативиите, които търпят обществените персони, както самата тя показа в скорошно изявление. Пред The Telegraph Радукану отвърна на критиците, които през последните седмици я порицаха, че фокусът й не е на тенис корта, ами в бизнес покупко-продажбите със следното изявление:

" Новините за мен в Интернет пространството са подвеждащи. Медиите отразяват само покупко-продажбите, които подписвам с известни компании, а това основава заблуда, че подценявам тренировките за сметка на бизнеса. Всъщност аз извозвам близо шест часа всекидневно на тенис корта, както и още шест във фитнеса.

През последните месеци се научих да не се въздействам от мненията в обществените мрежи по мой адрес. Не се стремя да се потвърждавам на никого, тъй като аз самата знам, че работя задоволително старателно. Животът ми е концентриран само върху спорта, рядко излизам на открито с другари, тъй като тенисът е приоритет за мен сега, само че дано тези, които не ме познават персонално, си мислят противоположното.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР