Ема Радукану претърпя операция на глезена като част от лечението

...
Ема Радукану претърпя операция на глезена като част от лечението
Коментари Харесай

Втора операция за Радукану само за няколко дни

Ема Радукану претърпя интервенция на глезена като част от лекуването на няколко здравословни казуса. Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати през 2021-а година се сблъска с поредност от травми напоследък, а преди дни си направи интервенция на ръката, което стана и непосредствена причина за излизането й от схемата на шампионата по тенис в Мадрид.

По-рано тази седмица 20-годишната тенисистка разкри, че ще има леки процедури на двете ръце и левия гален в опит да позволи един път за постоянно проблемите си. Но това си има цена и по всяка възможност като се събере времето за интервенции и рехабилитация, тя ще пропусне целия сезон на трева, включително и Уимбълдън.

В петък в лайв-включване в профила си в инстаграм тя се появи от болничното легло, потвърждавайки, че интервенцията на глезена към този момент е направена. Тя също по този начин показа своя фотография в инвалидна количка, с превързан ляв гален, дружно с надпис " 2/3 ", последван от усмивка и емотикон със сърце. Радукану споделя: " Току що ми оперираха глезена, тъй че две от трите интервенции са подготвени. Остава една, само че не за време от една седмица ".

Британската състезателка, която е номер 85 в ранглистата при дамите, беше издържала един съвсем цялостен сезон със прекъсване и възобновяване на мачовете, като през март игра в Индиън Уелс, последвани от отпадания в първия кръг в Маями и Порше Гран При в Щутгарт.

След като претърпя първата интервенция на дясната си ръка, Радукану написа: " Спокойно мога да кажа, че последните 10 месеца бяха сложни за мене. Дадох всичко от себе си с отварящите се още веднъж и още веднъж контузии в костици на двете ръце. За страдание, не беше задоволително, макар че понижих фрапантно натоварванията си. Пропуснах доста тренировки, редуцирах предходния си сезон в опит да преодолея всичко това.

" Предстои ми в този момент една дребна процедура на двете ръце, с цел да разреша проблемите. Разочарована съм да оповестя, че идващите месеци ще не присъствам, защото ми следва и една дребна процедура на глезена ", визирайки днешната интервенция.
 Ема Радукану навън от Ема Радукану навън от " Ролан Гарос " и " Уимбълдън "
" Боли ме, че ще пропусна летните събития и се пробвах да омаловажа проблемите, тъй че благодаря на всички мои почитатели, които продължиха да ме поддържат, когато не знаехте обстоятелствата ", приключва посланието на младата тенисистка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР