Ема Ръдукану потвърди, че се надява да се завърне към

...
Ема Ръдукану потвърди, че се надява да се завърне към
Коментари Харесай

Ема Ръдукану потвърди завръщането си на корта

Ема Ръдукану удостовери, че се надява да се завърне към спортна активност за началото на новия тенис сезон.

Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати за 2021 година беше отвън кортовете за шест месеца, откакто претърпя интервенция на двете китки и глезена си след серия от травми.

20-годишната британка съобщи пред БиБиСи, че не е определила дата за завръщането си в шампионатите на УТА, само че " сигурно ще се върне за началото на този сезон ".
 Гришо с неповторим поврат против американец на шампионата по тенис в Пекин
Гришо с неповторим поврат против американец на шампионата по тенис в Пекин

Българинът реализира впечатляващ поврат над 39-ия в света американец Макензи Макдоналд, който участваше с " уайлд кард "

Ръдукану, която падна до 280 в международната класация от най-високото в кариерата си номер 10, сподели: " Очаквам с неспокойствие да стартира още веднъж, един тип от нулата. Все още ми остават към 15 години в кариерата ми, тъй че няма защо да бързаме. "

Ръдукану не удостовери кой ще й бъде персонален треньор, когато се върне в шампионатите, откакто е минала през пет разнообразни треньора за малко повече от две години.

" Задавам доста въпроси на моите треньори. В избрани случаи те не съумяха да се оправят с въпросите, които задавах, тъй че може би това е повода да се разделя с тях. Това е нещо, което постоянно съм правила. Продължавам да предизвиквам и да задавам въпроси на треньорите и да провокирам тяхното мислене. Аз не съм човек, на който можеш просто да казваш какво да прави. Трябва да схвана за какво и тогава ще го направя ", сподели още Ръдукану.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР