Ема Бартън от EastEnders, 46, разкри дълбокото влияние, което покойната

...
Ема Бартън от EastEnders, 46, разкри дълбокото влияние, което покойната
Коментари Харесай

Ема Бартън от EastEnders разкрива дълбокото влияние, което покойната колега Барбра Уиндзор е оказала върху живота й, и споделя ценния спомен, който звездата от Carry On й подари преди смъртта й през 2020 г.

Ема Бартън от EastEnders, 46, разкри дълбокото въздействие, което починалата колежка Дейм Барбра Уиндзор е оказала върху живота й на и отвън снимачната площадка

Актрисата, която играе Хъни Мичъл в сапунката, се влюби в емблематичната Кери За звезда, която за жалост загуби борбата си с Алцхаймер през декември 2020 година на 83 години (на фотографията дружно на сапунката през 2006 г.) 

„ Тя знаеше името на всеки, освен на актьорски състав, само че и целият екип. Научих толкоз доста от нея. Винаги съм бил почитател на филмите Carry On и я питах неща. Тя просто обичаше да приказва за тези времена.

Обсъждайки подаръка на Барбара, тя сподели: „ Малко преди да се разболее, тя ми подари черно-бяла рамка фотография на себе си от един от филмите, която тя подписа за мен с прелестно обръщение. Тази фотография в този момент е на стената в хола ми, тъй че споменът за нея е жив. “

През 2019 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР