Елвис Пресли е открит мъртъв в банята в дома си

...
Елвис Пресли е открит мъртъв в банята в дома си
Коментари Харесай

Конспирация: Елвис Пресли е инсценирал смъртта си?

Елвис Пресли е открит мъртъв в банята в дома си в Грейсленд на 16-ти август 1977 година. Кралят на рока умира на 42-годишна възраст от свръхдоза. Някои от почитателите му твърдо отхвърлят това да е правилно и в годините са изписани доста тайни теории за гибелта на Елвис. Наскоро са открити записи, на които се твърди, че артистът приказва за фамилията си. Те повдигат доста въпроси.

В тях мъж, който има безусловно същия глас като този на Елвис, споделя по какъв начин ФБР го е избавило от килърска организация, която се назовава " Братството ". Той споделя, че се е забъркал с хора, които са били по-влиятелни, с повече престиж от всеки, който познава. 

" Говоря за голяма мощ. Трябваше да защитя фамилията си. Направих това, което беше належащо ", споделя мъжът. 

Според авторката на записите Гейл Брюуър - Джорджо, Елвис е щял да бъде погубен от организацията, за това ФБР му е оказал помощ като са фалшифицирали гибелта на артиста и са го скрили. 

През 1988, в най-продаваната си книга  " Жив ли е Елвис ", тя твърди, че кралят на рока е бил скришен сътрудник на ФБР през 1976 година и е играл ролята на къртица в " Братството ", само че е бил оголен и точно това е довело до крайните ограничения, с цел да бъде избавен. 

" Елвис инсценира гибелта си, тъй като щеше да бъде погубен. Няма никакво подозрение, че това е по този начин ", споделя Джорджо в изявление за сп. TIME, представени от Блиц.

Тя толкоз в детайли разказва скандалната загадка история от живота на Елвис, че почитателите му остават уверени, че това е по този начин. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР