Елвира май вече няма с какво да се хвали Елвира, която

...
Елвира май вече няма с какво да се хвали
Елвира, която
Коментари Харесай

Елвира от „Ергенът“ разказва за първия си път в книга

Елвира май към този момент няма с какво да се хвали
Елвира, която стана известна около присъединяване си в „Ергенът“, готви нова изненада на своите фенове. Младата писателка закупи популярност с тайната, която разкри в предаването, а точно, че за нейните 24 години тя към момента е запазила девствеността си.

А това е нещо, с което не доста девойки могат да се похвалят, а даже и да могат, не желаят, с цел да не станат обект на насмешки.

Фактът, че Елвира показа, че е запазила непорочността си до тази възраст несъмнено й донесе доста позитивни, само че и доста негативни страсти. Голяма част от феновете на „Ергенът“ не имат вяра на брюнетката.

След шоуто Елвира даде доста изявленията за разнообразни медии, като главната тематика в тях е точно девствеността й. Така че тази „случайно изпусната тайна“ в „Ергенът“ несъмнено й оказа помощ да стане известна.

Елвира към този момент има мъж до себе си и до неотдавна продължаваше да твърди, че е девствена. В последното си изявление обаче тя избра да резервира безмълвие по тематиката и отхвърли да разкрие дали с нейния обичан към този момент са консумирали мощните си усеща един към различен.
 Елвира от
Елвира от „Ергенът“ споделя за първия си път в книга сн. Инстаграм

Младата писателка е решила да завоюва малко популярност на гърба на своята непорочност. Тя споделя, че към този момент приготвя втора книга, в която ще се споделя за живота й, а в нея ще „пише в детайли по кое време и по какъв начин са се случили нещата“.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР