Елтън Джон се присъедини към елитния клуб на носителите на

...
Елтън Джон се присъедини към елитния клуб на носителите на
Коментари Харесай

Сър Елтън Джон взе най-накрая Еми и вече е част от елитния клуб ЕГОТ

Елтън Джон се причисли към елитния клуб на носителите на ЕГОТ - водещите оценките за телевизия, музика, кино и спектакъл " Еми ", " Грами ", " Оскар " и " Тони ", откакто живото предаване на концерт от прощалното му турне му донесе премия " Еми ", оповестяват Ройтерс и Асошиейтед прес. 

Само 19 души са печелили и четирите оценки по време на кариерата си. Сред тях са Рита Морено, Одри Хепбърн, Мел Брукс, Упи Голдбърг, Андрю Лойд Уебър, Джон Леджънд, Дженифър Хъдсън и Вайола Дейвис. 

Британската легенда завоюва " Еми " за концерта " Елтън Джон онлайн: Farewell From Dodger Stadium ", който беше излъчен по " Дисни плюс " през ноември 2022 година Певецът не участва на церемонията, тъй като неотдавна е претърпял интервенция на коляното, оповестиха продуцентите на тричасовия документален филм, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Чувствам се извънредно преклонен да се  присъединя към необикновено надарената група на носителите на ЕГОТ. Пътуването до този миг беше изпълнено със пристрастеност, отдаденост и непоколебимата поддръжка на моите почитатели от целия свят ", сподели Елтън Джон в изказване. Певецът не пропусна да благодари на всички, които са го подкрепяли по време на дългата му кариера.

През годините си на музикалната сцена 76-годишният артист е спечелил шест награди " Грами ", премия " Тони " и два " Оскар " -а за истинска ария, измежду което Can You Feel the Love Tonight? от " Цар Лъв ".

Елтън Джон е един от най-продаваните солови реализатори на всички времена. Той държи върха за най-продаван физически сингъл на всички времена с помощта на 33-те милиона продадени копия от Candle in the Wind през 1997 година

Дейвид Фърниш, брачният партньор на Джон и продуцент на отличения филм, сподели, че певецът е бил благополучен от спечелването на първата премия " Еми " в живота си и даже е изкрещял от наслада, отбелязва Асошиейтед прес.   " Ние се свързахме с него. Събудихме го измежду нощ ", сподели Фърниш зад кулисите, държейки трофея. 

" Той се върна във Англия. Смениха му лявото коляно, което не е изненадващо, като се замислите за броя на пианата, от които е скачал ", добави продуцентът. 

Отличеният концертен филм е от последната от трите вечери на стадион " Доджър " в Лос Анджелис в границите на северноамериканската част на турнето Farewell Yellow Brick Road на Елтън Джон. Прощалната концертна обиколка, включваща над 300 дати, стартира през септември 2018 година Турнето беше прекратено през 2020 година поради пандемията от COVID и обновено през 2021 година

На последното му шоу, което събра над 50 000 души, гостуваха звезди от ново потомство, измежду които Дуа Липа и Бранди Карлайл.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР