Елка Налбантова е назначена на поста заместник-министър на труда и

...
Елка Налбантова е назначена на поста заместник-министър на труда и
Коментари Харесай

Назначиха Елка Налбантова за зам.-министър на труда и социалната политика

Елка Налбантова е назначена на поста заместник-министър на труда и обществената политика, считано от днешна дата , оповестиха от държавния пресцентър.

Елка Налбантова има дълготраен опит в ръководството на планове в региона на повишението на благосъстоянието на децата, развиването на обществените услуги и осъществяването на промяната за деинституционализация на грижите за деца. До момента тя заемаше длъжността консултант към политическия кабинет на министъра на труда и обществената политика с ресори обществено включване, обществени услуги и поддръжка за детето и фамилията.

В интервала 2019 – 2023 година Елка Налбантова работи като специалист „ Закрила на детето “ към Звено за ръководство на плана за пилотно използване на Гаранция за детето на Европейския съюз в България по контракт на УНИЦЕФ България с Европейската комисия и Министерството на труда и обществената политика.

Притежава магистърска степен по биология от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Има добита спомагателна подготовка като психолог.

С друга заповед на министър-председателя Мая Василева е освободена от длъжността заместник-министър на труда и обществената политика.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР