Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който

...
Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който
Коментари Харесай

След като готвачът влезе зад решетките: Щерката на Андре Токев спасява бизнеса му

Елиза Токева , дребната щерка на известния готвач Андре Токев , който беше заловен да кара пийнал, ще ръководи ресторанта на баща си, до момента в който той излежи ефикасната си присъда зад решетките до август тази година. Нейна дясна ръка ще бъде майка й Мария, която помагаше на мъжа си още когато известният кулинар отвори личен гурме ресторант през есента на 2015-а на „ Околовръстен път “.

През 2020 година той го реалокира на пъпа на София. До наскоро брачната половинка съдействаше с организацията, а Елиза се грижеше за страницата на заведението в интернет. Докато беше под домакински арест, от ноември м.г., Токев не спираше да развива своя бизнес. След като влезе зад решетките, двете дами ще се заемат с ресторанта му, който продължава да се радва на гости, макар високите цени на изисканите гурме специалитети. Елиза към този момент има опит, тъй като има малко заведение, в центъра на София, което отвори преди пет години благодарение на баща си. Тя предлага улична храна от Хонконг и Сингапур.

„ Колкото повече встъпвам в света на ресторантьорството и колкото повече време отстранявам на това си занятие, толкоз повече стартирам да замязвам на татко си. Често се вслушваме един различен в препоръките си, макар първичното неодобрение и като цяло сме добър тандем “, споделя Елиза.

От дете тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което съгласно татко й е помогнало да развие нюх към ароматите и подправките. Момичето е приключило актьорско майсторство в Нов български уни в ерситет при Цветана Манева и даже направи прощъпулника си в огромното кино с кино лентата „ Пътят към Коста дел Маресме “ на Иван Ничев. В него младата актриса си партнира с огромната Татяна Лолова, която си отиде от този свят през март предходната година.

Елиза има опит и като аниматор в аквапарк в Съединени американски щати, където била на бригада преди време. Сега обаче момичето се е откъснало от театъра и напълно се е отдало на ресторантьорството. В бизнеса ще й оказва помощ и приятелят й Александър Иванчев , който е основен сладкар в заведението на татко й, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР