Елия Грийн е осиновеното дете на Йоланта и Евън Грийн.

...
Елия Грийн е осиновеното дете на Йоланта и Евън Грийн.
Коментари Харесай

Първият олимпийски спортист, признал се за транссексуален мъж

Елия Грийн е осиновеното дете на Йоланта и Евън Грийн. Майката постоянно е желала да облича момиченцето си в хубави тоалети, само че на него това надалеч не му е било толкоз прелестно занятие.
 Том Харди, джиу джицу и успеха на артиста в шампионата в Милтън Кейнс
Том Харди още веднъж е на върха

Да си номер едно освен на кино

Сега Елия признава, че се е съгласявала да носи рокли единствено и единствено да направи майка си щастлива. " Като дете си припомням, че се мислех за момче на публични места, бях с къса прическа и постоянно, когато се срещахме с нови хора, те ме мислеха за момче ", споделя Елия. Той споделя още, че постоянно е носел облеклата на брат си, играел си е с принадлежности и е тичал без риза. " Докато не ми пораснаха гърди и си помислих: " О, не! ". "

Съвсем неотдавна Елия за първи път признава, че към този момент публично е мъж. В изявление за Associated Press той разкрива, че преходът е " най-хубавото решение " в живота му и че е осъзнал, че се разпознава с различен пол още когато е бил дете.

Повратният миг за олимпиеца, който е и притежател на златен орден, е бил след отдръпването му от ръгбито през ноември 2021 година След като не е бил определен за австралийския женски тим за Олимпийските игри в Токио, той споделя, че е прекарал доста време самичък в къщата си, без да има увереността да види никого.

Въпреки че тогава претърпява сложен интервал, в този момент Елия намира ентусиазъм в новата си идентичност. " Единственото нещо, което ме поддържаше позитивен, е, че към този момент бях възнамерявал интервенцията и лекуването си към прехода. Това беше нещо, за което броих дните с колегата си ", разкрива той.

Половинката на Елия се споделя Ванеса Търнбул-Робъртс, с която дружно отглеждат щерка си Уайтуи. Спортистът е горделив от фамилията си, горделив и от решението си да се промени.

" Просто знаех, че ще бъде най-освобождаващото чувство, когато претърпях тази интервенция и когато започнах да върша стъпките към това да бъда в тялото, в което знам, че би трябвало да бъда. "
 Майкъл Джордан, екипът му на Чикаго Булс и за какъв брой милиона бе продаден
Милионите, за които бе продаден екип на Майкъл Джордан

Парите са нищо, когато става дума за спорт

Елия в този момент влиза в историята като единствения олимпийски състезател, заявил се като транссексуален мъж, написа Seventeen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР