Елия бе една от първите участнички в Игри на волята,

...
Елия бе една от първите участнички в Игри на волята,
Коментари Харесай

Елия от "Игри на волята" за тренировките, силата на духа и... бонбоните във фитнеса

Елия бе една от първите участнички в " Игри на волята ", които бяха отстранени от играта. Случи се в борбата с Отшелника, който тогава беше Симеон. Въпреки всичко обаче, ние сме уверени, че можеше да забележим още доста от нея. Тя бе една от най-добре квалифицираните дами в шоуто, защото за нея фитнесът е метод на живот.

Е, Елия, както знаем, завоюва доста повече от Игрите, защото точно около риалити шоуто тя откри любовта в лицето на Валентин. " Не завоювах игрите, само че завоювах теб ", написа тя под фотографията по-долу.

Виж още: Зима с Нина Добрев: Актрисата заведе гаджето на ски в Австрия, ще идва ли в България за Коледа? 

Но до момента в който Валентин е в Лондон, Елия продължава с усилените тренировки в залата, а резултатите при нея са забележими. Любопитното в тази ситуация обаче е, че до момента в който някои трениращи бягат от захар и калории, Елия хапва самоуверено шоколадови бонбони и то във фитнес залата. 

Това видяхме на стори в профила на учителката, която няма самообладание да бъде в най-хубавата си форма за празниците. " Започнах своето фитнес премеждие с цел да трансформира метода, по който изглеждах, само че продължих поради метода, по който се усещах ", написа преди време тя.

Виж още: Тита наду устните още? Хейтъри нападнаха певицата за следващ път

Елия споделя, че от тренировките е станала по-силна физически и душевен. " Създадох позитивен метод на живот. Станах по-силна, физически и душевен. Научих се на дисциплинираност. Станах по-уверена. Всичко това оформи индивида, който постоянно съм желала да бъда. По-добър другар, по-добър човек. Някой, който в действителност има вяра в себе си ", признателна е Елия.

Изображение: https://www.instagram.com/_eliiyaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР