Елица Крумова - възпитаник на специалност Информатика и компютърни науки

...
Елица Крумова - възпитаник на специалност Информатика и компютърни науки
Коментари Харесай

Варненка е топ инфлуенсър в света на технологиите

Елица Крумова - ученик на компетентност " Информатика и компютърни науки " на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър ", е първата българка, която влезе в влиятелната ранглиста за инфлуенсъри в софтуерната сфера на авторитетното списание The Awards Magazine. Тя е и в Топ 50 дами инфлуенсъри през 2020 година в света на технологиите, а понастоящем е измежду първите 10 в класацията Top 100 Thought Leaders & Influencers Division - IoT Premier League, оповестиха от ВСУ " Черноризец Храбър ".

Елица e експерт, който съумява да съчетае най-модерните сфери - маркетинга, рекламата и IT промишлеността. Работила е за някои от най-големите корпорации в света, в това число за IBM и Гугъл.

Една от най-влиятелните дами в света на технологиите приключи образованието си във ВСУ " Черноризец Храбър " през предходната година. С необикновен интерес се очакваше отбраната на дипломната й работа, обвързвана с технологии в региона на груповата просветеност и Internet of Things. Тя избра отдалечената форма на образование.

Варненският свободен университет е единственият университет в България с акредитирана в отдалечена форма на образование бакалавърска компетентност " Информатика и компютърни науки ". За образованието си в университета Елица споделя:

" Варненският свободен университет ми оказа помощ да осмисля теоретично дилемите и проблемите, които трябваше да вземам решение в работата си. Обучението ми даде опция да вникна още по-дълбоко в същината на софтуерните процеси и да осмисля трендовете за бъдещото им развиване. Възможността за отдалечено образование е още едно значително преимущество, което ВСУ " Черноризец Храбър " има пред другите университети ".

Елица Крумова има и още влиятелни квалификации: по Креативна реклама - MA Creative Advertising от Southampton Solent University, Великобритания; по Маркетинг и реклама - BA Hons. Advertising & Marketing Communications от London Metropolitan University, Англия.

Широкият диапазон от познания и умения в разнообразни области ѝ оказват помощ да вижда актуалните феномени в света в цялата им цялост. Силната ѝ пристрастеност към трендовете и анализите за бъдещото развиването на технологиите и обществото я стимулира да споделя своите визии в обществените мрежи. Дейността й носи и високо самопризнание - тя откри място в едни от най-престижните ранглисти в света на технологиите. Преди седмица стана първата българка, която влезе измежду първите 15 дами, отличени от авторитетното списание The Awards Magazine. Класацията е на база държание и интензивност в обществените мрежи на дамите с основна роля в развиването на своите компании и растежа на бизнеса в света на високите технологии.

Варненски свободен университет
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР