Елица Костова ще играе срещу представителката на домакините и водачка

...
Елица Костова ще играе срещу представителката на домакините и водачка
Коментари Харесай

Носителка на две титли в WTA тура е следващата съперничка на Костова

Елица Костова ще играе против представителката на домакините и лидерка в схемата Шуай Пън на четвъртфиналите на шампионата по теинис на червени кортове от сериите " 125К " на WТА в Анин (Китай) с награден фонд 125 хиляди $.

Костова по-рано през днешния ден надви над номер 5 Далила Якупович (Словения) със 7:6(3), 0:6, 6:1, а Пън се наложи над сънарочничката си Чжаосюан Ян с 57:, 6:4, 6:4 в мача сред двете участващи с " уайлд кард ".

32-годишната китайка е 39-а в международната класация сега. Тя има две трофеи в кариерата си в шампионати на WТА и е проработила съвсем 9 милиона $ от наградни фондове.

28-годишната Костова е 189-а в света.Двете не са се срещали до момента.

В схемата на двойки Костова и Александрина Найденова стартираха присъединяване си против четвъртите сложени Фан Ин Сюн (Китай) и Прартана Томбаре (Индия), само че дуелът беше пресечен поради дъжд в края на втория сет. Българките взеха първата част със 7:5, само че във втората изостават с 4:5, а Сюн и Томбаре имат задатък от 30:0 при техен сервис и са единствено на две точки от равнене на резултата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР