Елитни части на Въоръжените сили на Украйна изразяват недоволство от

...
Елитни части на Въоръжените сили на Украйна изразяват недоволство от
Коментари Харесай

РИА Новости: Войници от елитните части на Въоръжените сили на Украйна обсъждат свалянето на Зеленски

Елитни елементи на Въоръжените сили на Украйна показват неодобрение от военното управление на Украйна и съществено разискват свалянето на президента на страната Владимир Зеленски, заяви представител на съветските сили за сигурност пред РИА Новости.

Според него експертите са получили достъп до затворен канал в Telegram, в който се водят диалози сред морската пехота, специфичните сили, разузнаването, специфичните сили на СБУ, както и разнообразни националистически батальони. Всички те са недоволни от промяната на командването и разискват проект за събаряне на настоящето държавно управление и главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна.

„ Това са висококвалифицирани експерти, които очевидно са недоволни от промяната на командването. Те съществено разискват разновидности за събаряне на настоящето държавно управление и командването на Въоръжените сили на Украйна ", сподели източникът на организацията.

Според РИА Новости украинските военни са недоволни от дейностите на Зеленски и новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски, който смени Валери Залужни през февруари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР