Елитен кон, собственост на лидера на Чечня Рамзан Кадиров, е

...
Елитен кон, собственост на лидера на Чечня Рамзан Кадиров, е
Коментари Харесай

Лидерът на Чечня се оплака, че са откраднали в Чехия негов елитен кон за милиони долари

Елитен кон, благосъстоятелност на водача на Чечня Рамзан Кадиров, е бил откраднат, до момента в който се намира в Чехия. Стойността на откраднатия кон е 10 милиона $, споделя Кадиров, разяснявайки кражбата на жребеца, написа Прайм.

Малко по-рано чешки издания оповестиха, че е имало отвличане на жребец наименуван Зазу от конюшня в село Крабчице, като конят може би е с цена от към 18 хиляди $, и за който се твърди, че принадлежи на Кадиров.

По мотив на кражбата, Кадиров е написал в своя Telegram-канал: " Как е станало допустимо това? В някаква провинциална плантация ли е бил държан конят, с цел да може да бъде похитен толкоз елементарно? Къде е била защитата? Къде е доблестната полиция? Как някой извежда от обора кон под наказания и чиновниците на реда схващат за това едвам след няколко дни? "

Чеченският водач също по този начин отбелязва, че жребецът е бил включен в санкционния лист от 2014 година и той е станал първата " жертва " на наказания по отношение на Кадиров, неговото семейство и екип. Ръководителят на Чечения отбелязва, че Зазу коства минимум 10 милиона $.

" Със сигурност това изкуствено подценяване е обвързвано с някаква финансова машинация на виновните за грижите за него и опазването му, само че чистокръвният Зазу коства най-малко 10 милиона $ ", споделя Кадиров.

Той прибавя, че " в този момент, разбирайки същинската му цена, някой ще си " опари ръцете ". По принцип нямам доверие в случайностите. Жалко е, че едно красиво и благородно животно страда. Притеснявам се, че Зазу може да попадне в " неприятни ръце ".
 Топ 10 на най-скъпите коне в света
Топ 10 на най-скъпите коне в света

Някои от тях печелят милиони на състезание
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР