Елитът на родното и европейско таекуон-до ITF пристига у нас

...
Елитът на родното и европейско таекуон-до ITF пристига у нас
Коментари Харесай

Елитът на европейското таекуондо ще участва на Bulgaria Open 2022 в Пловдив

Елитът на родното и европейско таекуон-до ITF идва у нас за присъединяване в Bulgaria Open 2022 - последния огромен интернационален шампионат за годината. Надпреварата ще се организира тази събота и неделя в пловдивската зала “Колодрума ”, а в борбата за оценките в дисциплините “спаринг ” и “форма ” ще влязат над 600 състезатели във всички възрастови групи (деца, юноши, девойки, мъже, дами и ветерани) от всички клубове в България, както и от Италия, Испания, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Кипър, Босна и Херцеговина, Румъния, Словения, Англия, Ирландия, Уелс и Хърватия.

“Очертава се доста мощна конкуренция във всички възрастови групи и ще бъде извънредно забавно. Огромна признателност към всички, които оказват помощ за организацията, тъй като желаеме да се представим като отлични домакини и съм уверен, че за следващ път гостите от чужбина ще останат удовлетворени от нашето гостолюбие. По време на шампионата в Пловдив ще има и съвещание на Борда на Европейската централа по таекуон-до и идват президентът на централата Майкъл Пруийт ( Уелс), както и шефът на съдийската комисия Гари Милър (Англия). Всички сътрудници ще бъдат осведомени с новостите и измененията в разпоредбите на нашия спорт, както ще бъда изработен разбор на цялата година по връзки на всяко съревнование и идните събития следващата година. Важни тематики, които ще се вземат решение при нас през уикенда “, показа президентът на БФ Таекуон-до ITF Марио Богданов.

Измерването на тежестта на участниците ( кантар) и инспекцията на документите на състезателите от всички възрастови групи ще стартира в петък ( 11 ноември) от 15:00 часа в залата.

Входът за аудитория в събота и неделя в „ Колодрума “ ще бъде свободен. От родната федерация канят всички фенове на таекуондото да заповядат в Пловдив и да гледат онлайн оспорваните надпревари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР