Елиминиране на коремните мазнини с полезна смес е напълно възможно.

...
Елиминиране на коремните мазнини с полезна смес е напълно възможно.
Коментари Харесай

Полезна смес за стопяване на коремните мазнини

Елиминиране на коремните мазнини с потребна примес е изцяло допустимо. Основната съставна част на тази примес е хрян.

Няма магически метод, с който да отслабнете за една нощ. Но тази естествена рецепта за сироп форсира изгарянето на мазнините.

Сиропът от хрян е един от най-ефективните способи да се отървете от мазнините по корема. Рецептата работи, даже когато диетата или спортът към този момент не ни оказват помощ.

Коренът от хрян съдържа доста витамин С, който оказва помощ на кръвообращението и имунната система да действат съвършено. Също по този начин, съдържа доста значими минерали: желязо, калий, калций и магнезий.

Когато хрянът се смеси с лимон, мед, канела и джинджифил, резултатите в действителност са страхотни.

Необходими артикули:

125 г свеж хрян4 лимона3 с. л. мед2 ч. л. канела1 парче джинджифил

Приготвяне:

Блендирайте хряна и джинджифила. Добавете сока от 4 лимона. Разбъркайте добре, след което прибавете трите супени лъжици мед и двете чаени лъжици канела.

Изсипете сместа в стъклен буркан и приберете в ледник.

Употреба:

Приемайте сиропа от хрян два пъти на ден преди хранене по една лъжица. Курсът продължава три седмици и може да се повтори след двуседмична отмора.

Сиропът оказва помощ за унищожаване на непотребната вода от тялото, понижава умората и усъвършенства паметта, слуха и зрението.

Хората, които постоянно ядат хрян, имат по-добра памет, само че и по-добър слух, зрение и мозъчни функционалности. Особено целесъобразен е за диабетици и хора с невисок имунитет, склонни към чести простуда. Пречиства тялото от бактерии и инфекции, оказва помощ за по-добро дишане и отстранява умората, като задвижва кръвта. Ето за какво се употребява и при лекуването на сърдечно-съдови болести или хипертония.

Вижте още: Упражнения при болежка в гърба

Консумацията на сместа за дълготрайно време не се предлага за хора, страдащи от синдром на раздразнените вътрешности. Излишното количество хрян може да аргументи храносмилателни разстройства. Сместа постоянно би трябвало да се съхранява в ледник, с цел да се запазят потребните субстанции.

Тази примес за елиминиране на коремните мазнини е в действителност потребна за здравето.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР