Елиминационният мач между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за определяне

...
Елиминационният мач между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за определяне
Коментари Харесай

От щаба на Дилиън Уайт увъртат за мач с Кобрата

Елиминационният мач сред Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за установяване на формален кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF) може и да не се състои. Това споделиха от лагера на британеца, които първо осведомиха, че IBF е дала разпореждане за багра. Промотърът Еди Хърн, който движи делата на Уайт, изясни, че желанието на клиента му е да срещне Дионтей Уайлдър, който е първенец на Световния боксов съвет (WBC).

" Ако би трябвало да съм почтен, ние сложихме всичките ни яйца в кошницата на Уайлдър. Дилиън е кандидат №1 за пояса на WBC и доколкото знам, желае да се бие за тази купа. Възможно е от Световния боксов съвет също да насрочат елиминационен мач, тъй че нищо не се знае. Мач с Пулев е добра опция, само че не знам дали ще се състои ", сподели Хърн.

Come on Sasha @APovetkin @EddieHearn @HBOboxing @SkySportsBoxing stop wavering you said you'd fight me last week why the u turn?
I'm No1 with the @WBCBoxing but I’m still happy to fight you #COWARD
— Dillian Whyte (@DillianWhyte) April 6, 2018
Според една от версиите самият Хърн не желае да изпада в обстановка двама негови боксьори да се бият един против различен. В случай че Дилиън Уайт завоюва против Пулев, той ще се бие с Антъни Джошуа, а Хърн е промотър и на двамата.

От лагера на Кубрат Пулев към този момент одобриха изискванията на IBF, а сътрудникът Нисе Зауерланд разгласи, че са подготвени срещата с Уайт да се организира. Германецът изясни, че е допустимо мачът да бъде в България./Дневник
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР