Елиът Греъм, един от сценаристите на Смъртта може да почака,

...
Елиът Греъм, един от сценаристите на Смъртта може да почака,
Коментари Харесай

Даниъл Крейг плакал след първата прожекция на „Смъртта може да почака”

Елиът Греъм, един от сценаристите на " Смъртта може да изчака ” , разкри, че Даниъл Крейг е проронил сълзи, откакто за първи път изгледал последния филм, в който играе Джеймс Бонд.

По време на церемонията за връчване на премиите БАФТА в неделя, където филмът завоюва премията за най-хубав монтаж, Елиът сподели: " Знаете ли, ще опиша една история, която не се допуска, че е известна, само че Крейг участваше и в монтажа на кино лентата. А ние бяхме поканени няколко минути след продуцентите. И внезапно Даниъл се разплака. Може би тъй като това бяха 18 години от живота му . И това очевидно означаваше доста за него ".

Греъм също по този начин разкри по какъв начин Даниъл Крейг е взел участие интензивно в процеса на основаване на кино лентата за 007 и е предложил голям брой " забавни хрумвания ” на монтажистите.

" Има артисти, които схващат целия развой. И той е един от тях. Крейг поддържа своите дубльори, режисьорите, продуцентите и сценаристите . Прекара три дни в монтажната зала с нас и не можеше да бъде по-отдаден ", сподели Греъм.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР