Ели Гигова била родила тайно първото си дете. Това пише

...
Ели Гигова била родила тайно първото си дете. Това пише
Коментари Харесай

Ели Гигова родила тайно

Ели Гигова била родила скрито първото си дете. Това написа в. "Уикенд ". Бившата тв журналистка е станала майка преди към 3 месеца. Тя е дала живот на първата си рожба в болница в Брюксел.

Неслучайно избяга чак в Белгия и се прибира в България два пъти в годината – през лятото и за Коледа. Тази година Ели последно се е прибирала през май месец, когато към този момент бе бременна при започване на шестия месец, напомнят от изданието.



Бащата на бебето е чужденец, който също работи в Брюксел, само че хубавата брюнетка ревниво пази в загадка неговата персона. Кой е той, знаят единствено някои хора от обкръжението ѝ. Според осведомени и близки до двойката двамата са дружно от година и половина и са бясно влюбени един в различен. Самата Гигова споделя, че най-сетне е срещнала верния мъж.

"Не съм бременна! Не ми се разяснява нищо обвързвано с персоналния ми живот, знаете! Но не, не съм бременна ", съобщи в края на годината Ели и не е излъгала, тъй като в действителност към този момент е била родила.



Дъщерята на оръжейния необут Николай Гигов работеше като помощник на евродепутата Емил Радев в Брюксел, като сега е в отпуск по майчинство, който най-вероятно ще продължи 2 години.

Гигова към момента не е идвала в България с детето си, а родителите ѝ им вървят на посетители в Белгия. Фамилията има и огромен апартамент в центъра на Париж.

Дали от поверие, или по свое вътрешно убеждение богатата наследничка, която след месец ще навърши 40 години, не е разгласила свои фотоси в обществената мрежа по време на бременността си. Едва няколко дни преди настъпването на новата 2022 година Ели популяризира свое настоящо фото.



На него чаровната дама е с дълго палто, което прикрива тялото ѝ, и комфортни спортни обувки. Дори и широкава връхна дреха обаче не прикрива леко наедрялото ѝ тяло. Лицето ѝ обаче сияе и ясно разкрива, че нещо в действителност вълшебно се е случило в живота на Ели Гигова.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР