Елха на равносметката“ ще бъде открита днес в 13.00 часа

...
Елха на равносметката“ ще бъде открита днес в 13.00 часа
Коментари Харесай

Цигулков ансамбъл „Прима виолина“ отбелязва с концерт 5 г. от основаването си, в РБ „Д. Талев“ редят „Елха на равносметката“ 

Елха на равносметката “ ще бъде открита през днешния ден в 13.00 часа в Регионална библиотека „ Димитър Талев “. 

В рамките на плана, който ще продължи през празничния м. декември, всеки клиент на Регионалната библиотека може да даде своите рекомендации, да цитира сентенции или да напише своите пожелания на цветни листчета и фигурки, които да закачи на атрактивната „ Елха на равносметката “.

Тази вечер от 18.00 ч., Цигулков отбор „ Прима виолина “ при национално читалище „ Никола Вапцаров ще изнесе празничен концерт във връзка 5 години от основаването си. В него ще вземат присъединяване сегашни и някогашни ученици на музикалната школа. Проявата е част от Коледния фестивал в Благоевград. Концертът ще се организира в хорова зала „ Проф. Христо Арищиров “ в НЧ „ Никола Вапцаров “.

Утре, 6 декември, програмата в Благоевград продължава с прожекция на част от кино лентата „ Дами канят “ във връзка 80 година от рождението на емблематичния български актьор, със стотици функции в киното, театъра и малкия екран и дълготраен учител по актьорско майсторство в НАТФИЗ Стефан Данаилов. Филмът ще бъде излъчен от 14.00 часа в зала „ Изкуство “ на Регионална библиотека „ Димитър Талев “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР