Елените са известни с невероятната си способност за скачане, но

...
Елените са известни с невероятната си способност за скачане, но
Коментари Харесай

Гледайте как летящ елен се продава от пикап точно когато купувачът пристигне

Елените са известни с невероятната си дарба за скачане, само че това видео, споделено от Джей Во от южния Ню Джърси във Фейсбук, извежда нещата на ново равнище. Кадрите са снимани от домашна охранителна камера, показващи елен, който ненадейно тича и прескача две коли на алеята, като в последна сметка се блъска в Chevy Silverado от 2007 година Височината, дистанцията и грациозността на скока на елена са в действителност забележителни, даже и да не може да се приземи. Времето на елена обаче не можеше да бъде по-лошо.

Според обявата на Вон, Silverado, в който се блъснал еленът, неотдавна беше оповестен във Фейсбук Marketplace и имаше спретнат евентуален покупател. Във видеото можете да видите хипотетичния покупател да стопира пред къщата, до момента в който еленът ненадейно се появява в полезрението. От дясната страна на екрана еленът скача и преодолява както Pontiac Vibe, по този начин и Honda CR-V с лекост, като че ли има крила. След това се приземява първо с корема в профил на леглото на Silverado, вдлъбвайки го тъкмо пред притежателя и купувача. След като се приземи в леглото на камиона, то неудобно изскочи на открито, ритвайки още веднъж камиона по пътя надолу.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href =https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJ.Vaughan27%2Fvideos%2F221886594120315%2F%3Fidorvanity%3D2239065056345945&show_text=false&width=560&t=0

Не съм сигурен, че в миналото съм виждал видео, което демонстрира подобен изящен атлетизъм, последван от подобен героичен неуспех, дружно с допустимо най-лошия миг. Можете да видите по какъв начин купувачът слиза от своето Tahoe, до момента в който еленът удря камиона, който желаят да купят. Бих платил пари, с цел да участвам на този диалог.

Ето въпросът за хиляда $: купувачът въпреки всичко купи ли камиона даже с прясната му щета? В отговор на някои коментатори Вон твърди, че са го купили, единствено с отстъпка от $1000.

Имате ли препоръки? Изпратете ги на [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР