Елена Зайцева неслучайно е най-известната руска билкарка. Тя се е

...
Елена Зайцева неслучайно е най-известната руска билкарка. Тя се е
Коментари Харесай

Най-популярната руска билкарка Елена Зайцева съветва: Пийте тези три билки, за да не боледувате

Елена Зайцева неслучайно е най-известната съветска билкарка. Тя се е посветила на билкарството още като дете и от този момент развива познанията си в тази област. Познава над 1000 типа билки и знае коя билка защо е потребна и коя болка може да отстрани. По думите й в случай че желаеме да не боледуваме са ни нужни единствено три корена – глухарче, репей и троскот. Елена Зайцева предлага от тях да си приготвим примес и да я пием. Троскотът е корен, който вирее на всички места. Животните го употребяват, с цел да се лекуват, а те работят на база инстинкти, тъй че несъмнено е потребен. Той може да ни помогне в болести, свързани със зрението, цистит, проблеми с белите дробове, бронхит и други.

Глухарчето е изключително публикуван бурен. Добре е да съберем листата му и да ги накиснем за 2 часа в солена вода. След това можем да си приготвим салата или пък чорба. Коренът на глухарчето ни оказва помощ в битката с възпаления, артрит, заздравява ставите. Репеят е третият корен, който предлага най-известната съветска билкарка. Репеят може да ни помогне при синузит, бронхит, подагра, добър е и за костите ни. Лекува и кожните болести като изгаряния и екземи. За да си приготвим билковата примес би трябвало да смесим билките в равни пропорции и да ги стрием. След това би трябвало да сложим две лъжици с връх от билките в чайник.

Следващата стъпка е да ги залеем с две чаши гореща вода. Оставяме да престои за половин час и е готово за консумация. Добре е да го пием 2-3 пъти на ден, малко преди хранене. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР