Елена Йончева ясно показа какво се случва в държавата, а

...
Елена Йончева ясно показа какво се случва в държавата, а
Коментари Харесай

Паргов: С идването на ГЕРБ на власт, се отвори кутията на Пандора

Елена Йончева ясно сподели какво се случва в страната, а това е един от десетките образци по какъв начин се харчи общественият запас - народен и европейски.

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. Той добави, че " Ларгото " е бил обект, необятно разпространяван като огромно постижение, което явно се е оказало много скъпо. " След 2009 година отворихме една " кутия на Пандора " с идването на ГЕРБ на власт и политическата борба, която сътвориха ", сподели още Паргов. Социалистът добави, че ръководещите имат искания за точност, а към този момент и възприятие за безотговорност, което проличава от държанието им и нервността, до която са довели политическия живот у нас. 

На въпрос кой ще води евролистата на левицата, Калоян Паргов изясни, че номинациите за претенденти за евродепутати към този момент са почнали и всяка партийна организация ще даде своите оферти. Той добави, че всички те ще бъдат разисквани на общински и районни конференции през март и по-късно предоставени на Националния съвет на партията. " Ще търсим оптималния вид, с цел да съставим печеливша листа ", добави още Паргов.  

Философията на столичния бюджет е продължение на модела Софиянски. Той се е трансформирал в една счетоводна сметка, която се прави от едни същи хора, през всички тези години. За страдание, това хвърли леке върху Столична община, като институция ", разяснява Калоян Паргов. Той добави, че по тази причина е належащо в Столична община да се вкара програмното бюджетиране. Паргов изясни, че нерешителен опит за такова има единствено в общинското опазване на здравето. " Вече 10 години апелирам и дублирам да реорганизираме напълно транспортната скица в София, с цел да бъде пасажерът преди всичко, а превозът бърз и комфортен. Смисълът на програмното бюджетиране е не да харчим, колкото имаме, тъй като пари има, а въпросът е по какъв начин се харчат ", разяснява още ръководителят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия.

Той сподели още, че това, което може да отличи като единственото позитивно в бюджета на София са средствата за доизграждането на метрото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР