Елена Йончева и депутати от ПГ на БСП внесоха в

...
Елена Йончева и депутати от ПГ на БСП внесоха в
Коментари Харесай

БСП поиска от АПИ договора за строителството на АМ Хемус

Елена Йончева и депутати от ПГ на Българска социалистическа партия внесоха в АПИ искане за даване на контракта за строителството на Автомагистрала „ Хемус “. Тя изясни, че в края на годината компаниите, които стачкуваха в София със строителна техника против настояването на Българска социалистическа партия за проби от пътните настилки край Своге, са получили средства за присъединяване в построяването на новите сектори от Автомагистрала „ Хемус “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

От Българска социалистическа партия обявиха още, че не са се отказали от самостоятелна експертиза на пътните настилки на новопостроените автомагистрали.

Йончева сподели, че държавното сдружение "Автомагистрали " не е било в положително финансово положение за 2017 година и няма по какъв начин да прави строителни действия по автомагистралите. От Българска социалистическа партия обявиха, че компаниите, които са получили средства за построяването на въпросните сектори, не са взели участие в състезания, което е неприемливо в една правова страна.

От опозицията чакат в най-кратки периоди тази информация да им бъде предоставена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР