Елена от Ергенът тотално е зачеркнала Евгени от живота си!

...
Елена от Ергенът тотално е зачеркнала Евгени от живота си!
Коментари Харесай

Елена от "Ергенът" изчегърта Евгени от живота си

Елена от " Ергенът " тотално е зачеркнала Евгени от живота си! Това твърди самата ергенка в първото си изявление след края на шоуто, в което тя бе изместена на финала от съперниката си Валерия. Признанието на Евгени, че Елена не е за него, провокира сълзи и оскърбление в считаната за мнозина любимка за сърцето му редакторка. А шест месеца след любовната раздяла в имението на ергенките в Бодрум Елена е безапелационна, че към този момент е не запомнила за драмата на финала на шоуто.

" Супер съм! За да разбия визиите на хората, които си мислят, че съм с разрушено сърце и че още се повличам по стомах - откакто изгледах епизодите, мога да кажа, че изрично затворих страницата с Евгени. Аз съм от хората, които, когато го създадат, няма връщане обратно ", съобщи Елена в онлайн изявление.

По думите й един-два месеца откакто напуснала риалити предаването, се " люшках и не знаех какво става ".

" Още повече, че последния път си казваш неща пред камерите и по-късно нямаш опция да изясниш какво се случва. Поговорката " Далеч от очите - надалеч от сърцето " несъмнено работи ", непреклонна е Елена за разлика от Емо Къртицата, който обществено разгласи, че Елена и Евгени живеят дружно, а връзката на Ергена с Валерия е парлама, написа " България през днешния ден ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР