Елена Кузмова, която влезе в осмото издание на Фермата, като

...
Елена Кузмова, която влезе в осмото издание на Фермата, като
Коментари Харесай

Елена от Фермата се изповяда

Елена Кузмова, която влезе в осмото издание на " Фермата ", като дете била най-голямата " читанка " на родния си Гоце Делчев. Сега обаче финансовата топ анализаторка, която живее със брачна половинка си и двете си деца в София, се изявява като търсачка на мощни чувства.

" Участвам, с цел да освободя авантюриста в себе си ", призна Кузмова.

Родителите й били доста скромни и работливи хора. Елена растяла като доста затворено дете и залягала крепко над учебниците, тъй като единствено със знанията си се чувствала оценена. Всяка събота и неделя обаче копаела, сеела и пособия на фамилията си в развъждането на тютюна.

Кузмова към този момент си направи автопортрет, в който се разказа " кротка като котка, мощна като водата и непобедима като огъня ".

" Аз съм като един неспиращ мотор. Научила съм се да бъда кротка като котка, преносима като водата и мощна като огъня “, споделя Елена. От 15 години тя върви един до друг с мъжа си, имат две деца. Вярва в фамилните полезности и предаността.

" Влюбих се в концепцията, идеята и душата на " Фермата “. Влизам, с цел да направя нещо единствено за себе си, да освободя авантюриста в мен и да покоря света “, безапелационна е тя.

Отгледана е в непретенциозно семейство. Расте обичана, само че затворена и притеснителна. Заляга крепко над учебниците, тъй като единствено по този начин се усеща оценена. Превръща се в изпълнителен и виновен човек. От понеделник до петък учи, а от петък до неделя работи на село - сее, копае и гледа тютюн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР