Елена Колева с нов любовник. При това не кой да

...
Елена Колева с нов любовник. При това не кой да
Коментари Харесай

Елен Колева иска на самотен остров с Милко Калайджиев

Елена Колева с нов ухажор . При това не какъв да е, а известният й сътрудник Румен Угрински, който познаваме добре от комедийния сериал на NOVA " Полицаите от края на града ".

Двамата артисти имат загадка любовна връзка , само че единствено на сцената. Театралните звезди изиграха съвършена импровизация по време на " Лудата стая " в шоуто " С Рачков всичко е допустимо " . Там Елен беше служителка в банков клон, която има връзка със своя женен шеф Угрински. За аферата си Елен научи от Рачков сега, в който трябваше да я изиграе.

Малко по-късно Елен Колева разпали фантазиите на почитателите си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси .



" Дупето ", съобщи красивата актриса без въобще да се замисли, обяздвайки огромния бик в " Родео " . Елен беше изцяло откровена и в още едно самопризнание - имала е интервал в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца !

Личният живот на актрисата от години се следи зорко от светските издания. Тя закупи популярност с любовта си с милионера Александър Найденов, притежател на известна марка за майонеза. Двамата имаха плевел романс, изпълнен с изневери, обвинявания и кавги . След това Елен имаше връзка с писателя Калин Терзийски , която мина също много бурно.

Неотдавна актрисата показа фотоси в обществените си профили, на които наподобява доста щастлива в компанията на побелял чужденец. " My man ", написа Елен под фотосите, загатвайки, че това е мъжът до нея в този момент .
                 

" Какво не би яла на първа среща ", продължи с провокациите в предаването Рачков. " Нещо люто ", смигна му звездата от " Забранена обич ". И призна, че има обичана ария от поп-фолк жанра - " Хабиби " на Азис.

Елен Колева също по този начин не скри дали й се е случвало да излезе от у дома без долни дрехи .

" Кого на тази сцена би желала да видиш по прашки? ", запита изненадващо водещия. Без въобще да се замисля, актрисата се обърна към Рачков и му съобщи право в очите " Теб ". Но, когато пристигна време да каже кого би си избрала да й прави компания на уединен остров, Елен уточни Милко Калайджиев . Самият артист с своеволен мустак остана извънредно сюрпризиран от отговора.

Пиперливи самопризнания имаше пред Рачков и от Деян Неделчев - Икебаната . Оказа се, че ексцентричният музикант е чувал за себе си клюки, че е лесбийка .
Останалите гости  в " С Рачков всичко е допустимо " бяха гимнастичката Симона Пейчева, Гергана Стоянова, Милко Калайджиев, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.
 
 Елен Колева Рачков
Коя звезда призна, че гледа филми за възрастни и върви на нудистки плаж, както и по какъв начин Боби Турбото съумя да потроши инвентара в студиото може да гледате в предаването в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР