Елена и Пламен бяха една от най-чаровните двойки в първия

...
Елена и Пламен бяха една от най-чаровните двойки в първия
Коментари Харесай

Какво се случва с Елена и Пламен година след "Един за друг"? Двойката с предизвикателство

Елена и Пламен бяха една от най-чаровните двойки в първия сезон на сантименталното реалити " Един за различен ". След броени дни ще гледаме и втория сезон на шоуто, само че това единствено ни напомни какъв брой готини бяха във всички игри. Затова и взехме решение да надникнем в Instagram профилите на двамата и да забележим какво се случва с обичаната ни двойка от Люлин.

Всъщност би трябвало да признаем, че не останахме сюрпризирани - фамилията е все по този начин годино, сплотено, а усмивките не слизат от лицата им. Единствената смяна - децата на Елена и Пламен са пораснали!

Виж още: Шеф Манчев качи двете обичани дами в планината - тримата се отдадоха на високия адреналин

При представянето на двамата в " Един за различен " стана ясно, че Елена е арт шеф в начин на живот списание, а Пламен - че работи в рекламна организация. Е, съдейки по изявленията им в Instagram, виждаме, че имат и нови специалности - на инфлуенсъри. Доста и известни марки са избрали да популяризират продуктите си точно посредством тях. 

Виж още: Луиза Григорова е неузнаваема с нов цвят на косата, загатва и за нещо забавно

Но Елена и Пламен не не помнят и тези, които ги " направиха " инфлуенсъри - техните почитатели. Затова провеждат нещо в действителност любопитно. " Какво ще кажете да позагреем дружно и да ни отправите провокации, които да осъществим в оставащите дни до старта (бел. ред. на новия сезон)? "

Виж още: Маги Джанаварова обезверена поради ограниченията: Изпълнители ли сме, инфлуенсъри ли сме...

И защото двамата са в " съвършена форма ", както самите те споделят, евентуално ще става въпрос за по-физически провокации. " Ще се опитаме да изпълним всички оферти, по тази причина молим... не бъдете доста взискателни и ни пощадете... изключително чичо ви Пламен ", пишат те. Засега предизвикването, събрало най-вече лайкове, е концепцията Пламен да гримира Елена, а тя - да го подстриже.

Изображение: https://www.instagram.com/elenaterzieva_e.t/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР