Елена Гунчева се оплака от тормоз заради решението ѝ да

...
Елена Гунчева се оплака от тормоз заради решението ѝ да
Коментари Харесай

Гунчева обяви война на Костадин Костадинов

Елена Гунчева се оплака от тормоз поради решението ѝ да напусне " Възраждане ".

Тя съобщи, че има " черен лист " с хора, които не харесват Костадинов, на които е лепнато клеймо " народен изменник ".

Вчера, както мнозина от вас знаят, изтеглих оставката си от Народното събрание. Поради интереса към това мое деяние, ще посоча няколко аргументи.

Това декларира в своя Фейсбук профил депутатът Елена Гунчева, която напусна ПГ " Възраждане ", само че отдръпна оставката си от Народното събрание и по този начин стана самостоятелен народен представител.

" От предходната седмица съм клеветена, обиждана и тролове са пуснати непрекъснато на профилите ми и в обществените мрежи, които имат едни и същи опорки. Аз съм предателка, Костадинов е популярен, той е единствен, а аз по какъв начин по този начин съм си разрешила да опетнявам партията ", написа тя.

" Вчера в Народното събрание моята оставка беше точка девета. Костадинов толкоз нямаше самообладание да се махна, че предложиха оставката ми да се гласоподава незабавно като втора точка. Нескрита наслада, че повече няма да им преча. Е, не познаха. Когато правиш каквото и да било, постоянно има последствия. Аз съм никоя, определена от хората. Но какво е оправданието на водача да се държи по сходен неподобаващ метод, вместо да си изчака точката ", декларира тя, показва Нова ТВ.

" Костадинов даже не можа да реагира почтено на обстановката, а оплю човек, който над една година му помагаше интензивно и постоянно беше зад него в борбата. Но когато главнокомандващият прави неточност след неточност, това би трябвало да се показва ", акцентира още Гунчева.

" Аз съм русофил и в никакъв случай не съм го крила. Дистанцирането от русофилите на Костадинов и някои искрено русофобски изявления от други депутати от партията, ме наведоха на мисълта, че това не е русофилска партия. Пак подсещам, че ми беше натяквано, че не е трябвало да отивам на Безсмъртният полк в София ", акцентира Гунчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР