Елена-Антоанета, която е спечелила Ергенът 2“ и това ще се

...
Елена-Антоанета, която е спечелила Ергенът 2“ и това ще се
Коментари Харесай

Победителката в „Ергенът 2“: С Евгени чакаме последния епизод, за да се оженим!

Елена-Антоанета, която е спечелила „ Ергенът 2 “ и това ще се види в ефира на Би Ти Ви през месец май, е доста щастлива с Евгени Генчев и даже двамата възнамеряват женитба. Това е издала самата тя пред свои близки.

„ Няма по какъв начин да се венчаем, преди да се е излъчило цялото предаване. През лятото обаче ще вдигнем хубава женитба “, безапелационна била Ели.

Още занапред се вижда, че Елена и Евгени си пасват. Той я хареса доста поради нейната история с предходната й връзка, само че за разлика от други девойки, не прави драми с това, а се стреми постоянно да бъде положителна и ведра.

Пианистът се влюбил в Елена поради нейната непрестореност. При нея няма пози, няма игри и интриги, което се харесало на Генчев. Освен това той ненавиждал дами с корекции и това е другата причина да избере Елена.

На всичкото от горната страна Ели също ненапълно е човек на изкуството и крие много по-голяма доза разсъдък, в сравнение с множеството в имението. Тя е публицист, редактор и текстописец, което значи, че е интелигентна, образована и грамотна. Именно това търси Евгени.

Двойката е била дружно в Австралия през ноември предходната година, което е незабавно след края на фотосите на предаването. Той е бил по работа там цели три седмици и е взел със себе си и новата си половинка.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР