Елен Колева най-после схвана, че не става за актриса, и

...
Елен Колева най-после схвана, че не става за актриса, и
Коментари Харесай

Елен Колева най-накрая призна: Не ставам за актриса!

Елен Колева най-сетне схвана, че не става за актриса, и реши да потърси друго занятие, на което да се вихри. Фаталната дама се насочи към търговията. Тя е отворила онлайн магазин, който носи нейното лично име, дочу HotArena.

Л
юбопитно е, че цените в магазина на звездата са оповестени не в български левове, а в английски лири. Освен това той има вид единствено на британски език. Очевидно актрисата не разчита доста на привличане на клиенти от родината, а се е насочила главно към интернационалния пазар. Защо е по този начин, най-малко за момента не е ясно. Но има и нещо, което е по-интересно даже от валутата, с която е избрала да търгува родената в Монтана актриса. Това е подборът на продуктите, който е направила за магазина си. Стоките са разграничени в три категории: парфюми, бяла козметика и компютри. Каква е връзката сред парфюмите и компютрите, несъмнено единствено Елен може да каже. Вероятно тя разчита не на мъжете, а на дамите да ѝ станат клиенти, тъй като особено ги приканва от своите страници в обществените мрежи: „ Скъпи дами, поканвам ви да разгледате моя онлайн магазин - ще откриете страхотни парфюми, козметика и доста други неща ”.

Това не е първият опит на актрисата да стане търговка. Преди малко повече от две години тя се опитва да популяризира и продава диетични десерти. Тази предприемаческа концепция Елен опита да развие дружно с тогавашния си избраник Марсел Коен. Двамата бяха подбрали подбор от бонбони и сладки блокчета, които не съдържаха добавена захар, а единствено сушени плодове. Какво стана с този бизнес и дали е просъществувал, не е ясно. Елен се отдръпна от него, откакто се раздели с Марсел. По-късно тя откри мъжка поддръжка в обятията на няколко свои други възлюбени, само че не беше правила нови опити да развива личен бизнес. Търговията с козметика и компютри е първият път от този момент, в който ще се опитва да продава.

Другото, с което Елен се изхранва, са опитите ѝ да бъде инфлуенсър. На този декор актьорската работа за нея се е трансформирала в най-обикновено занимание, а за книгите, които се опитваше да написа, до момента в който бе влюбена в Калин Терзийски, напълно е не запомнила. Наскоро Колева имаше премиера в Ловешкия спектакъл. Режисьор на представлението е Бойко Илиев – татко на звездата Ники Илиев. Амбициозното момиче обаче споделяло, че не може да разчита на единия спектакъл, с цел да се устоя, а с напредването на годините ставали все по-малко претендентите да я устоят. Затова се наложило да търси други възможности, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР