Електроснабдяването в Украйна значително ще се подобри, ако страната официално

...
Електроснабдяването в Украйна значително ще се подобри, ако страната официално
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Дмитрий Медведев: Електроснабдяването в Украйна ще се подобри, ако Киев признае новите региони на Русия

Електроснабдяването в Украйна доста ще се усъвършенства, в случай че страната публично признае новите региони на Русия, написа заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в Telegram.
 
" Пътят към непоклатимост на енергийните доставки е друг. Необходимо е да се признае легитимността на настояванията на Русия в границите на специфичната военна интервенция и нейните резултати, отразени в нашата конституция ", написа той и добави. " Тогава силата ще се върне... ".
 

 
С това военнопрестъпникът Медведев призна на процедура, че Русия прави терористична активност в суверенна Украйна и употребява терористични способи, с цел да изнудва украинските управляващи. 
 
Медведев, който беше съветски президент, с цел да пази стола на другия военнопрестъпник - Путин, твърди също, че закупуването на електрическа енергия от Словакия ще докара до още по-голямо повишение на цените на силата за украинците.
 
Украйна и Организация на обединените нации осъдиха опитите на Русия за анексиране на украински области, като обявиха, че анексирането не е нито законно, нито годно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР