Електроразпределителната мрежа в Североизточна България функционира нормално в условията на

...
Електроразпределителната мрежа в Североизточна България функционира нормално в условията на
Коментари Харесай

Без проблеми с електричеството в Североизточна България: Компанията Енерго-Про декларира, че е готова и за влошаване на времето

Електроразпределителната мрежа в Североизточна България действа обикновено в изискванията на дъжд и сдържан вятър. Към сегашния миг няма обитаеми места без електрозахранване на територията на областите Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Добрич и Силистра, оповестиха от компанията Енерго-Про.

При утежняване на метеорологичната конюнктура и пораждане на повреди по мрежата екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в цялостна подготвеност да реагират навреме. Компанията разполага с 382 екипа, изцяло оборудвани с материали, принадлежности, персонални защитни средства и облекло за работа в зимни условия. В подготвеност е и автомобилният парк на дружеството, който включва над 900 автомобила с висока и естествена проходимост, багери, автокранове, автовишки и други.

Както всяка година, компанията има готови проекти за пренасочване на спомагателни запаси от хора и техника от един регион към различен при пораждане на изключителна обстановка. ЕНЕРГО-ПРО Мрежи поддържа непрекъснат контакт с общинските администрации в Североизточна България за продан на информация за ситуацията и положението на пътищата, както и за взаимоотношение, при нужда, сред екипите на компанията и общинските служби.

 

Денонощно разполагаем на клиентите е националната телефонна линия на компанията 0700 1 61 61, на която могат да насочат питане или да подадат сигнал за спиране на електроснабдяването.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР