Електроразпределение Юг ЕАД пусна обществена поръчка за рекламна дейност за

...
Електроразпределение Юг ЕАД пусна обществена поръчка за рекламна дейност за
Коментари Харесай

ЕВН пусна поръчка за 8,5 млн. лева за реклама, кани фирма на Папи Ханс за оферта

„ Електроразпределение Юг ” ЕАД пусна социална поръчка за рекламна активност за внушителните 8,5 млн. лв. без Данък добавена стойност.  Предметът на процедурата е „ Планиране, оформление и реализиране на рекламни действия – произвеждане, основаване, медия обмисляне и медия пазаруване ”. Тя е за потребностите на трите компании на австрийското сдружение – „ Електроразпределение Юг ” ЕАД, „ ЕВН България Електроснабдяване ”  ЕАД и „ ЕВН България Топлофикация ”  ЕАД.
Прочетете още
Срокът на контракт е за 36 месеца, като може да се удължи два пъти с по 12 месеца, в случай че средствата не са изчерпани през първия интервал.

От ЕРП-то са решили да пуснат поръчката на договаряне с предварителна покана за присъединяване, като при предварителния асортимент са изкарани две компании. Едната е „ Гътс Анд Брейнс ДДБ ” ООД на гръцкия медиен подхващат Ангелос Парасхакис, който през последните 5 години е обслужвал „ Електроразпределение Юг ” ЕАД за реклама, като цената на контракта е бил 4 млн. лв..

Другата компания е  „ Хюман Адвъртайзинг ” ООД, чийто шеф и водещ съучастник е Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс.  Освен като артист, той е прочут и с работата си в рекламния бранш.

Двете компании би трябвало да показват своите предложения, а сдружението да избере реализатор за обслужване.

В предметна на поръчката е създаването на информационни акции, свързани с концепции за реклама, текстове в обществените мрежи и пресата, оформление на телевизионни и радио реклами, уеб банери и други.

Също по този начин медийно обмисляне и консултиране – оферти за медиен микс за разпространение на дадена акция, разпределение на медиен бюджет, договаряне на цени с медийни предприятия, както и реализиране на надзор за цялостната медийна политика.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР