Електроразпределение Север добави нова функционалност към съществуващата интерактивна система за

...
Електроразпределение Север добави нова функционалност към съществуващата интерактивна система за
Коментари Харесай

Автоматичен достъп до информацията за аварии в телефонния център на Електроразпределение Север

Електроразпределение Север добави нова функционалност към съществуващата интерактивна система за гласови отговори на своя народен телефон 0700 161 61.

Специалното приложение разрешава клиентът да получи информация дали за неговия обект към този момент е записана повреда. След избиране на опцията „ За повреди “ и съответната географска област от клавиатурата на телефона, клиентът и неговите места на ползване се разпознават посредством телефонния номер, от който постъпва позвъняването.

Информацията се получава автоматизирано, без да се постанова чуване на спомагателни известия или изчакване на оператор.

Предвидена е и опция клиентите сами да вършат инспекции за регистрирани повреди по потребителски номер, като несъмнено опцията връзка с оператор остава налична за спомагателни съвещания.

Телефонният център е един от най-натоварените канали за връзка на ЕНEРГО-ПРО. През миналата (2019) година линия 0700 161 61 е обслужвала приблизително към 750 входящи позвънявания дневно, като всеки 9 от 10 клиента са се свързвали с сдружението при първото си позвъняване.

Най-често търсената информация е по тематики, свързани с спиранията на зареждането по региони - планови или повреди, отчитането на електрическата сила и средствата за комерсиалното ѝ премерване, както и по отношение на услугите от актуализирания ценоразпис на електроразпределителната компания.

С разширението на обсега от функционалности, налични през телефонния център, Електроразпределение Север следва устрема си да дава качествено, умело и бързо обслужване на своите клиенти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР