Електронното издание на един от най-реномираните испаноезични вестници в света

...
Електронното издание на един от най-реномираните испаноезични вестници в света
Коментари Харесай

В-к „Ел Паис“: Посетете България, страната е безопасна, макар липсата на улично осветление тук-там

Електронното издание на един от най-реномираните испаноезични вестници в света „ El Pais “ разгласява обширна и ласкава публикация за България. В нея журналистът Мануел Флорентин разказва страната ни като малко позната туристическа дестинация, въпреки да отбелязва, че в последните години от ден на ден испанци изявяват предпочитание да посетят и да се срещнат с културно-историческите наследства на родината ни.

В текста България е показана като една от най-евтините и налични дестинации в Европа и мост сред Стария континент и Ориента. Авторът на материала показва, че измежду най-големите благосъстояния на България са планините и множеството манастири и църковни храмове от антично време.

Онлайн изданието на вестника предлага на читателите си да не се лимитират само до столицата София, само че и да посетят другите градове в страната, измежду които Пловдив, Велико Търново, Казанлък, Трявна, Русе, Варна, Бургас, Несебър и Созопол.

В публикацията се натъртва на вкусната кухня, която е наложително да се опита, както и на обичайните български виновност, за които се предлага регионът на град Мелник.

Към края на материала се показват защо би трябвало да бъдат готови туристите, които обмислят тази година да посетят България. Прави усещане, че страната ни е показана като безвредно място, макар че „ незадоволителното улично осветяване основава друго усещане “.

Повечето заведения за хранене в страната затварят към среднощ, тъй че би било рационално да се настаните в заведението преди 21.00 ч.; допустимо е от време на време цените да бъдат едни за локалните и напълно разнообразни за туристите, без значение какво написа на касовата бележка; хубаво е да си обмените националната валута на страната – лев, защото не на всички места може да се разплащате с карта са част от рекомендациите на изданието.

Като минус вестник показва, че макар комунистическото минало, в страната има едвам два музея, отдадени на режима до 1989-а година: Ретро музеят във Варна и Музеят на социалистическото изкуство в София.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР