Електронните спортове се поделят на различни видове, а едни от

...
Електронните спортове се поделят на различни видове, а едни от
Коментари Харесай

Залози на FIFA и NBA 2K - как е-спортовете си съперничат с реалните им еквиваленти

Електронните спортове се поделят на разнообразни типове, а едни от най-популярните са спортните игри. Ежегодно се провеждат надпревари на локално, континентално и международно равнище, които опълчват играчи с голям опит. Наградните фондове надвишават милиони, а феновете на еСпортс събитията се усилват с всяка минала година.

Ако сте фенове на видеоигрите и се интересувате от професионалните състезатели – тествайте знанията си в букмейкъра.

Най-известните футболни и баскетболни клубове сътвориха тимове по eSports. В тях са събрани професионални геймъри, които се приготвят за идните шампионати с всекидневни тренировки. Шампионатите не се разграничават от тези на действителните им еквиваленти, даже се организират вътрешни купи и интернационалните шампионати като Шампионска лига. В света на гейминга има редица българи, а един от най-хубавите на FIFA е Иван Чуров, който до неотдавна се подвизаваше за Манчестър Сити.

 

Какви особености крият залозите на FIFA

Футболният симулатор, дело на EA Sports, се радва на мултимилионна публика. Ежегодно се създава нова версия, предлагаща по-добра графика и актуализирани сформира. В играта са добавени десетки шампионати, а имената на отборите и състезателите дават отговор на действителността.

Все повече букмейкъри приспособяват залози на FIFA в платформите си. В листата с съществени маркети попадат: краен резултат, общо голове, кой ще означи пръв и с каква разлика ще настъпи успеха. Приемат се единични и множествени селекции с включени пре-мач и in-play залози.

Мачовете по FIFA протичат в границите на 8-12 минути, което е добра вест за играчи, търсещи бърза развръзка. 

 

Възможности за
залози на NBA 2K

NBA 2K е най-популярният баскетболен симулатор, който генерира милиони продадени копия всяка година. Базиран е на баскетболния шампионат на Съединени американски щати, а с помощта на получените лицензи имената на състезателите и тимовете дават отговор на действителността.

Подобно на същинския баскетбол, срещите се организират в четири елементи. Те не са толкоз резултатни, само че оферират конспирация до заключителните секунди. Залагащите избират всред разнообразни маркети като: кой ще завоюва, общо точки, точки в четвърт, лидер на полувремето, хендикап и така нататък Следите развръзката посредством статистическа таблица и лайв тракер, а най-известните надпревари са придружени от картина онлайн.

 

Електронни против действителни спортове

Кибер спортовете се развиват непрекъснато и печелят благосклонностите на по-младата публика. Предлагат динамична развръзка и доста конфликти, които се предават в
букмейкъри и стрийминг канали.

FIFA и NBA 2K са дребна част от света на електронните спортове. Има шампионати по NHL, MLB и други спортни видеоигри. Участват геймъри на професионално равнище, които се приготвят с ежедневни тренировки. За феновете на
залаганията са обезпечени редица благоприятни условия, които им разрешават да завоюват действителни облаги.

Всички онлайн
букмейкъри разполагат с eSports раздел, където можете да откриете идните събития. Допускат се единични, систематични и акумулаторни залози, а цената на облога зависи от рестрикциите на съответната платформа. Дори множеството компании прибавят еСпортовете за залози онлайн, където можете да прогнозирате развоя на мача след началото му. 

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР