Електронната цигара е един компромисен вариант между това да се

...
Електронната цигара е един компромисен вариант между това да се
Коментари Харесай

Какво съдържат вейп течностите за електронни цигари?

Електронната цигара е един компромисен вид сред това да се откажеш от цигарите изцяло и да продължиш да пушиш, само че 99% по-безвредно. Безвредността се дължи на употребяваните течности за електронни цигари. Но какво съставляват и какво съдържат вейп течностите?

Вейп течности е другото име на течностите за електронни цигари. Тези зареждащи се течности във изпаряващото устройство, са разнообразни по тип и качество за другите типове вейп устройства. Така да вземем за пример устройствата от вида MTL изпиват компликация при работа с течности с по-висок вискозитет, което от своя страна се дължи на по-високото наличие на растителен глицерин.

Основните съставки във всяка течност за ел. цигари са пропилен гликол и растителен глицерин, следвани от никотин и овкусители, чиито % е от 8% до 10% от общия състав на вейп течността. Но какво в действителност съставляват тези съставки?

Пропилен гликол, (PG), е органично вещество, което се употребява в голям брой артикули за ежедневна приложимост: паста за зъби, шампоан, медикаменти и така нататък Неговото усвояване се смята за безвредно за хората. При изпаряването той образува пара от доста тънък аерозол, наподобяващ дима от цигарите. Всъщност театралните генератори за мъгла и пушек, работят на същият принцип. PG обаче всмуква вода, т.е. има дехидратиращ резултат, който умерено може да се избегне с нараснал банкет на вода. Друго негово свойство е преместването на вкусовите качества и аромати сред молекулите на вейп течността.

Растителният глицерин (VG) е гъсто вещество с висок вискозитет, което се извлича от палмовите растения и се употребява в производството на храни, козметика, медицински препарати, в това число и в хранително вкусовата индустрия като подсладител (има сладостен вкус) и като консервант за разнообразни типове храни. Тази безвредна за хората добавка, способства вейп течността да образува повече пара, която е по-нежна и пухкава в съпоставяне от вейп течности на основата на PG.

Овкусителите и ароматите, употребявани във вейп течностите са хранителни добавки. Но не всички аромати и овкусители са подобаващи за приложимост, заради което е значимо да се купуват течности от компании с лицензирани лаборатории за научно-изследователска и развойна активност, където се тества и учи действието на другите съставки при изпаряване. Единствено и единствено професионалните компании, профилирани в производството на качествени течности за електронни цигари биха могли да подсигуряват нужното качество, за безвреден банкет и без опасности за здравето на потребителя.

Никотина употребен в течностите за електронни цигари е фармацевтичен клас и се извлича от тютюневите растения. Съществуват вейп течности с друго процентно наличие.

На.може да намерите вашата нова електронна цигара или новата си обичана вейп течност.

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР