Електронната платформа за следене и сравняване на цените на стоките

...
Електронната платформа за следене и сравняване на цените на стоките
Коментари Харесай

Пуснаха сайта, на който потребителите ще следят цените на стоките у нас

Електронната платформа за следене и сравняване на цените на стоките у нас към този момент работи. На новия сайт, на който потребителите ще могат да наблюдават цените на стоките у нас. На платформата ще бъде качена обединена информация за пазара на храни – от изкупни цени на съществени първични материали като мляко, слънчоглед и други, през стойност на импорт и цени на едро, до тези на рафта в магазина, стана ясно на взаимен брифинг на икономическия министър Никола Стоянов, земеделският министър Явор Гечев, представители на Държавната комисия по стоковите тържища и борсите, Националната организация по приходите, Агенция " Митници " и др. 

Данните са налични както на национално равнище, по този начин и по области. Има опция и за съпоставяне на цените 11 хранителни артикули (олио, ориз, захар, яйца и други) у нас с тези в Берлин, Виена, Париж, Букурещ, Атина, Прага и Загреб. 

Платформата ще предоставя възможност да се търси цената на избрана стока по регион и да се направи съпоставяне с цените на същия артикул в другите страни. Към търсенето на цените на продуктите ще могат да се ползват оптимално до 6 филтъра - (произход, импорт, история на цената на продукта на дребно и на едро, място за търговия, изкупна цена на суровината и т.н.). 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР