Електромобилите и изграждането на инфраструктурата за бъдещото по-широко ползване на

...
Електромобилите и изграждането на инфраструктурата за бъдещото по-широко ползване на
Коментари Харесай

Електромобилите ще поевтинеят с развитието на технологиите

Електромобилите и построяването на инфраструктурата за бъдещото по-широко прилагане на този тип коли и подвижност. Тези акценти от тазгодишното автомобилно ревю в Женева открои Крестиан Колев, управител във " Форнасари Европа ", в предаването „ В развиване “ на Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му производството на стандартни коли е по-комплексно от това на електрическите, а цената на електрическите автомобили ще се намали, стига технологията, най-много автономията, да се развие задоволително добре и да го разреши.

„ Говорейки с специалисти в тази област в Женева, оставам с усещане, че фактически е по-малко сложно самото произвеждане, до момента в който мотор с вътрешно горене изисква много огромни вложения, конструкция, поддръжка по-късно “, разясни още гостът.

Гостът разяснява и новия модел на българската компания „ Форнасари – Европа “, който беше показан на ревюто в Женева.

„ Фирмата беше записана в 2016 година, като година по-късно към този момент бяхме в произвеждане, макар че общо взето сме пионери в България, дотолкоз, доколкото да произведем цялостен функционален автомобил напълно в границите на България. Автомобилът е с авторско шаси и купе, като концепцията е комбинация сред добра естетика сред ретро дизайн, настъпателност и спортно държание на автомобила. Основната идея - държахме да има уникалност в този автомобил и в това време да бъде всекидневно разполагаем за прилагане, а не както са множеството супер спортисти – с много лимитирани благоприятни условия за прилагане в всекидневието. Смело мога да настоявам, че позитивните оценки за автомобила на ревюто в Женева са налице. Това е нещо ново, което харесва на хората “, разясни още гостът.

Колев сподели още, че проектите са до края на годината да бъдат създадени 10 автомобила.

„ Досега сме произвели два автомобила напълно в България и планираме да останем тук. Дано изискванията и административните процедури, които сме почнали, се потвърдят. Засега нямаме проекти да се местим. Самите материали купуваме от България, като се изключи най-специфичните, които би трябвало да ги купим оттова, където ги има – в Италия, в Америка, в Германия, като да вземем за пример мотори “. /investor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР