Електрохолд Продажби ЕАД публикува нови Общи условия за продажба на

...
Електрохолд Продажби ЕАД публикува нови Общи условия за продажба на
Коментари Харесай

Електрохолд обяви новите условия за продажба на електрическа енергия

Електрохолд Продажби ЕАД разгласява нови Общи условия за продажба на електрическа сила по контролирани цени за битови клиенти. Те заменят настоящите от 2007 година досега, като отразяват промените, настъпили в нормативните актове в региона на търговията с електрическа енергия и пазарната среда.

Част от измененията засягат процесите по снабдяването с електрическа енергия. Предвидена е специфична процедура за даване на информация на уязвими клиенти, обвързвана с потреблението, както и за разсрочване на дължими суми. Прецизирана е опцията за практикуване на правата и отговорностите на клиент от друго лице при показано категорично документално единодушие от титуляра на партидата. Предвиден е 30-дневен период, в който клиентът е задължен да уведоми документално Електрохолд Продажби ЕАД за всяка настъпила смяна на показани от него персонални данни и/или настъпили промени в условия, касаещи клиента или обекта.

Въвежда се и общо предписание за връзка с клиентите посредством заявен от тях електронен адрес за преписка. Променя се издаването и даването на фактури, което ще се реализира по електронен път. Хартиена фактура ще се дава единствено след категорично документално заявление от клиента.

Новите Общи условия на Електрохолд Продажби ЕАД са утвърдени от Комисията за енергийно и водно контролиране и влизат в действие от 16.04.2023 година

Те са оповестени на.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР