Електроенергийният системен оператор започна реализацията на списание „Енергетика“ с обновена

...
Електроенергийният системен оператор започна реализацията на списание „Енергетика“ с обновена
Коментари Харесай

ЕСО започна издаването на списание „Енергетика“ с обновена визия и концепция


Електроенергийният систематичен оператор стартира реализацията на списание „ Енергетика “ с актуализирана визия и идея, оповестиха от пресцентъра на ЕСО. Списание «Енергетика» е с обичаи, които датират от 1945 година. Това дългоденствие стимулира Електроенергийния систематичен оператор да продължи живота на профилираното издание с осъвременени визия и идея.

Първото издание на обновеното списание «Енергетика-Електроенергийни ракурси “ излиза във връзка Деня на енергетика 2019 година с водеща тематика „ Европейски хоризонти пред ЕСО “. Броят показва напредъка по реализацията на петте плана от общ европейски интерес, които се реализират с привлечено европейско финансиране, присъединяване на ЕСО в научните планове по европейската стратегия „ Хоризонт 2020 “- FLEXITRANSTORE и CROSSBOW, както и включването на ЕСО в плановете MicroSENCE и EnergyShield, ориентирани към обезпечаване на киберзащита на енергийната инфраструктура.

В публицистичната гилдия на списанието са привлечени одобрени и авторитетни енергийни специалисти.

„ Амбицията за нов живот на списание «Енергетика», учредена на дългогодишната традиция, се стреми да откликне на потребностите от осведоменост по основните тематики от стратегическия за България и Европа стопански бранш. Публикуването на списанието на интернет-страницата на ЕСО ще го направи налично за необятната публика, а в партньорство с потвърдени енергийни специалисти от бранша и академичната общественост ще осъществим наличието на изданието с потребни публикации и научни разработки. “ С тези думи изпълнителният шеф на ЕСО Ангелин Цачев се обръща към читателите в първия брой на списание „ Енергетика-Електроенергийни ракурси “.

Порвия брой на списанието можете да видите на: http://www.eso.bg/fileObj.php?oid=2104

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР